Головна » Гороскоп » Китайський Зодіак: традиція, яка тривала більш ніж 2 500 років.
1 616 Рос.верс.

Китайський Зодіак: традиція, яка тривала більш ніж 2 500 років.

Китайський Зодіак: традиція, яка тривала більш ніж 2 500 років.

Китайський Зодіак використовувався з 5-го століття до н. е. і слідує за китайським місячним календарем. Кожен китайський Новий рік, святкується нова тварина зодіаку.

Перш ніж було поширено святкувати дні народження, китайці будуть використовувати свій китайський знак зодіаку, щоб відстежувати те, якого віку вони були. Сумісність шлюбу була також визначена китайськими Знаками Зодіаку, і все ще знаходиться в деяких областях Китаю. Кожен знак заснований на фігурі тварин в китайській міфології, і сказано, що люди, що народилися під конкретним знаком, поділяють деякі з рис тієї тварини.

Китайський гороскоп

Багато речей пов'язані з кожним знаком китайського горроскопа як вдалі ознаки, такі як вдалі кольори, числа і елементи. Це включає земні відділення і небесні основи, шлях який стародавні китайські виміряні роки в 60-річному циклі. Кожен знак Зодіаку пов'язаний із земним відділенням, яке об'єднується з однією з 10 Небесних Основ, щоб сформувати дату протягом року. Певна комбінація Земного відділення і небесної основи буде повторюватися кожні 60 років.

кожен раз, коли певний китайський знак Зодіаку відбувається, він пов'язаний з одним з п'яти елементів протягом того конкретного року: метал, вода, деревина, вогонь і земля. Так, наприклад, ви тільки бачили б металевий рік Щура один раз в 60 років.

Китайський календар також слідує за циклом Місяця, таким чином, рік перевертається в різний час, ніж в григоріанському календарі. Якщо ви народилися близько Січня або лютого, у Вас може бути різний знак, ніж ви вірили, так перевірте свою місячну календарну дату народження. Крім того, в китайській традиції Ваш вік порахований від вашої концепції, не Вашого народження, тому не дивуйтеся, коли місячний календар говорить, що Ви - старіший рік!

цей посібник допоможе вам дізнатися більше про свій китайський знак Зодіаку та його асоціації.

Щур

Щур 2020 був роком щура. Люди, що народилися під ознакою щура, як кажуть, є розумними і швидкими мислителями, через міфу, в якому Нефритовий імператор називав тварин, щоб сформувати Зодіак, проводячи гонку, щоб вирішити, хто робить його в. Щур попросив, щоб вовк прокотив його, і коли вони дісталися там, Щур стрибав геть і прискорився до фінішної межі, ставши першою твариною в китайському Зодіаку.

щури відтворюють швидко і в достатку, таким чином, люди, що народилися під ознакою Щура, схильні бути багатими і хорошими з їх грошима. Щури також відомі своєю чарівністю і любов'ю до плітки. Їх швидка дотепність і сира розвідка можуть зробити їх життям боку або організатором забави.

зворотний бік для щурів-те, що іноді вони можуть стати впертими і надмірно критично налаштованими по відношенню до інших. Щури можуть також відчувати брак хоробрості в ситуаціях, де вони відчувають тиск. Ця відсутність хоробрості може змусити їх передчасно розчаровуватися у важливих цілях. Щури можуть також бути скаредними або жадібними через їхню любов до грошей.


серед знаменитостей, що народилися в рік Щура, Джордж Вашингтон, Вільям Шекспір і Марк Цукерберг.

що вдало для щурів?

елемент ознака

земне відділення

Цзи

вдалий елемент

Вода

Інь або ян

Ян

місячний місяць

одинадцятий

останні роки щури

1972, 1984, 1996, 2008, 2020

щасливі числа

2, 3, 6, 8

нещасливі числа

4, 5, 9

вдалі квіти

Лілія, Африканська фіалка

вдалі кольори

Золотий, синій, зелений

невдалі кольори

Жовтий, коричневий

вдалий сезон

Зима

найближчий західний знак зодіаку

Стрілець

самий сумісний з

Щур, дракон, Мавпа, ВІЛ

Віл

ВолВіл, впливова і старанна істота, яка тягнула плуги для китайських фермерів протягом тисяч років, є другою твариною в китайському Зодіаку. 2021 буде роком бика. У міфі, де Нефритовий імператор провів погоню за тваринами, щоб приєднатися до зодіаку, ВІЛ ніс щура до фінішної межі, і потім перетнув його сам, зайнявши друге місце. У в'єтнамському місячному календарі ВІЛ замінений індійським буйволом.

Люди, що народилися під ознакою вола, беруть після їх символу, будучи працьовитими, терплячими, і чесними. Вони думають, перш ніж вони будуть діяти і мати сильну силу волі, яка допомагає їм досягти мети. Часто, вол-скала для їх друзів і сім'ї, джерела стабільності і миру в часи кризи. Вони можуть бути тихими, але їх слова можуть нести велику вагу.

з іншого боку, Волам можна завдати шкоди до речей за межами їх зони комфорту і будуть вперто дотримуватися ідей, що вони звикли до.через їх тихого характеру народилися під ознакою Вола можуть випробувати труднощі з повідомленням їх почуттів. Вони можуть зіткнутися примхливих або дратівливих іншим в результаті.

серед знаменитостей, що народилися під ознакою Вола, Уолт Дісней, Маргарет Тетчер і Вінсент ван Гог.

що вдало для волів?

елемент ознака

земне відділення

Трубочка з тіста

вдалий елемент

Земля

Інь або ян

Інь

місячний місяць

дванадцятий

останні роки вола

1961, 1973, 1985, 1997, 2009

щасливі числа

1, 4

нещасливе число

5, 6

вдалі квіти

Тюльпан, вічнозелений, персиковий колір,

вдалі кольори

Білий, зелений, Жовтий

невдалі кольори

Синій

вдалий сезон

Зима

найближчий західний знак зодіаку

Козеріг

самий сумісний з

ВІЛ, змія, півень

Тигр

тигр третя ознака китайського Зодіаку - хоробрий і впевнений тигр. У міфі про походження зодіаку тигр існував третього місця позаду щура і вола, тому що він був пригнутий водою в річці, але його сильні м'язи несли його швидко до фінішної межі.

як їх тварина, Знаки Тайгера-хоробрі і харизматичні лідери, управління з удачею і владою. Вони амбітні і незалежні, часто піднімаючись на розряди в світі бізнесу так само наполегливо, як тигр переслідує свою здобич. Вони займаються проблемами заздалегідь і ніколи не відступають від проблеми. Тигри також відчайдушно захищають своїх коханих і заводять вірних друзів.

негативні риси тигрів, однак, є любов'ю до хвастощів і тенденції до дратівливості. Тигри можуть час від часу бути трохи егоїстичними і повинні любитися іншими. Вони також мають тенденцію мати короткі характери і закінчуватися в конфлікті з владою (коли вони не той у владі).

серед відомих людей, що народилися під ознакою тигра, королева Єлизавета II, Том Круз і Леді Гага.

що вдало для тигрів?

елемент ознака

земне відділення

Інь

вдалий елемент

Деревина

Інь або ян

Ян

місячний місяць

спочатку

останні роки тигра

1962, 1974, 1986, 1998, 2010

щасливі числа

0, 1, 3, 4

нещасливі числа

6, 7, 8

вдалі квіти

цинерарія, Антуріум

вдалі кольори

Синій, сірий, помаранчевий

невдалі кольори

Браун

вдалий сезон

Весна

найближчий західний знак зодіаку

Водолій

самий сумісний з

Тигр, кінь, собака

Кролик

кроликЯскрава і красива кролиця - четвертий знак в китайському Зодіаку. У міфі про створення зодіаку швидкий кролик був правильним позаду тигра, але він не міг плавати через річку як легко. Замість цього кролик повинен був використовувати його розум, щоб перестрибнути через скелі в річці, і таким чином, він існував четвертого місця. У в'єтнамському місячному календарі кролик замінений кішкою.

народжені під знаком кролика можуть здаватися тихими і скромними на першій зустрічі, але їх сором'язлива зовнішність приховує яскравий розум і завзятість до їх цілям, які могли б здивувати вас. Кролики розумні і орієнтовані на деталь, тримаючись з елегантністю і витонченістю. Вони - дуже відповідальні люди, які будуть завжди намагатися стримати їх обіцянки.

однак Кролики можуть бути ввічливими до помилки і можуть боротися з конфронтацією. Кролики схильні до меланхолії і можуть бути надмірно обережні. Деякі кролики можуть бути дуже впертими і поверхневими.

Кролики знаменитості включають Альберта Ейнштейна, Майкла Джордана та Ліонеля Мессі.

що вдало для кроликів?

елемент ознака

земне відділення

Мао

вдалий елемент

Деревина

Інь або ян

Інь

місячний місяць

другий

останні роки кролика

1963, 1975, 1987, 1999, 2011

щасливі числа

3, 4, 6

нещасливі числа

1, 7, 8

вдалі квіти

Цикламен, Плейнтейн Лілі, левиний зів

вдалі кольори

Рожевий, Фіолетовий, Синій, Червоний

невдалі кольори

Браун, жовтий, білий

вдалий сезон

Весна

найближчий західний знак зодіаку

риби

самий сумісний з

Кролик, коза, Свиня

Дракон

дракон Дракон - п'ята ознака китайського Зодіаку і єдина уявна тварина в наборі. У міфі про створення зодіаку Нефритовий імператор був здивований, що могутній дракон не приїхав в перше місце. Дракон відповів, що, коли він летів, він бачив село, яке горіло і зупинилося, щоб допомогти загасити пожежу з його вітряним диханням. Імператор зрозумів і похвалив його за своє почуття власної гідності.

Дракони високо поважаються в китайському суспільстві їх впевненості і хитрості. Вони обдаровані готовністю ризикнути і здатність перемогти проблеми з силою і ентузіазмом. Їх домінуючі особистості і безпрецедентне прагнення оцінені в китайському суспільстві так, що має тенденцію бути демографічний вибух в роках Дракона.

однак Дракони можуть бути імпульсивні, надмірно впевнені, і легко не приймають критику так, як вони можуть подати її. У них є репутація їх жорстоких характерів, плюючись вогнем безкарно.

серед знаменитостей, що народилися в Рік дракона, Джон Леннон, Брюс Лі і Володимир Путін.

що вдало для драконів?

елемент ознака

земне відділення

Чен

вдалий елемент

Земля

Інь або ян

Ян

місячний місяць

третина

останні роки дракона

1964, 1976, 1988, 2000, 2012

щасливі числа

1, 6, 7

нещасливі числа

3, 8

вдалі квіти

Гіацинт, виноградна лоза співчутливої сторони

вдалі кольори

Золото, Срібне, сіре

невдалі кольори

Синій, Зелений

вдалий сезон

Весна

найближчий західний знак зодіаку

Овен

самий сумісний з

Дракон, півень, Щур, Мавпа

Змія

зміяТаємнича і розумна змія - шоста тварина китайського Зодіаку. В історії походження зодіаку змія і Кінь йшли голова в голову для шостого і сьомого місця, але рани змії навколо копит коні, викликаючи її до поїздки. Хитра Змія тоді мчала через фінішну лінію. Імператор не судив змію для цього, тому що хитрість була в характері змії.

люди, що народилися як змії, схильні мати враження спокійного інтелекту про них. Вони-досвідчені мислителі і люблять ставати творчими, часто продовжуючи кар'єру в мистецтвах. Змії можуть бути дуже харизматичними з даром того, щоб змусити інших відчувати себе комфортно в їх присутності. Коли стикається з проблемою, змії можуть залишитися спокійними і раціональними, неважливо, як високо частки, через їх внутрішньої впевненості.

як зворотний бік, народженим в рік змії може бути важко бути вразливими з іншими, тримаючи їх таємниці близько до їх грудей. Таємниці інших, однак, не заборонені, оскільки змії можуть бути жахливими плітками, що живляться ревнощами. Іноді для них важко виконати з їх багатьма прагненнями.

серед знаменитостей, що народилися в рік змії, Пабло Пікассо, Каньє Уест і Джон Ф. Кеннеді.

що вдало для змій?

елемент ознака

земне відділення

Сі

вдалий елемент

вогонь

Інь або ян

Інь

місячний місяць

четвертий

останні роки змії

1965, 1977, 1989, 2001, 2013

щасливі числа

2, 8, 9

нещасливі числа

1, 6, 7

вдалі квіти

Орхідея, Кактус

вдалі кольори

Чорний, червоний, жовтий

невдалі кольори

коричневий, Золотий, Білий

вдалий сезон

літо

найближчий західний знак зодіаку

Телець

самий сумісний з

Змія, півень, ВІЛ, кінь

Кінь

кіньЖива і весела кінь - сьоме тварина в китайському Зодіаку. У міфі про Зодіак, після того, як змія зробила поїздку коня, вона перетнула фінішну лінію в сьомому місці. Вона взяла це з ходу і тримала її голову високо. Імператор захопився витонченістю, з якою вона терпіла свої збитки і тримала багатьох коней в його стайнях як нагадування смирення.

як безкоштовний алкоголь, коні є найбільш мотивованими переслідуванням щастя. Ці люди сповнені енергії і виділяються при використанні тієї енергії досягти їх цілей в інтелектуальному переслідуванні і легкій атлетиці. Їх оптимізм освіжає людей навколо них, і їх прекрасне почуття гумору часто поміщає їх на головну сцену. Коні-чудові співрозмовники і оригінальні мислителі.

Коні можуть бути схильні до надмірної витрати грошей і показу занадто багато. Іноді у народжених в рік коні є проблема з тим, щоб бути, також притупляються з іншими. Тим часом вони дають занадто багато важливості для Поради та ідей інших людей, і можуть легко стати жертвою маніпуляції.

серед знаменитостей, що народилися в рік Коня, Кобі Брайант, Дженніфер Лоуренс і Джеррі Сайнфелд.

що вдало для коней?

елемент ознака

земне відділення

Ву

вдалий елемент

вогонь

Інь або ян

Ян

місячний місяць

П'ятий

останні роки коні

1966, 1978, 1990, 2002, 2014

щасливі числа

2, 3, 7

нещасливі числа

1, 5, 6

вдалі квіти

Лілія білокрильника, жасмин

вдалі кольори

Жовтий, Зелений

невдалі кольори

Синій, Білий

вдалий сезон

літо

найближчий західний знак зодіаку

Близнюки

самий сумісний з

кінь, собака, тигр, коза

Коза

коза Рішуча і співчутлива коза - восьме тварина китайського Зодіаку. У міфі про створення зодіаку коза, Мавпа і півень поїхали разом за течією на плоту. Через доброту кози їм Мавпа і півень дозволяють Козі перетнути фінішну лінію спочатку, поклавши козу на восьме місце.

народжені в рік Кози хороші з дітьми і тваринами, і мають турботливу природу. Вони щедрі зі своїм часом і грошима, поміщаючи їх улюблених вище себе, не приділяючи йому довгий увагу. Кози-неупереджені люди і подивляться на кожен аспект ситуації перед прийняттям рішення. Позаду цього виду і відкритої поведінки, однак, є пісок і визначення. Вони еластичні через особисті труднощі, і завжди залишаються обнадійливими перед обличчям відчаю.

Кози повинні намагатися не, інші люди, яким дозволяють, використовують в своїх інтересах свою доброту і йдуть на всьому протязі їх. Вони можуть бути дещо наївними і пасивними, вважаючи за краще уникати конфронтації, навіть коли це шкідливо для них, щоб зробити так. Прийняття управління може бути важким, так як вони вважають за краще бути осторонь замість на головну сцену. Занепокоєння також може заважати їм соціалізувати.

серед знаменитостей, що народилися під ознакою кози, Марк Твен, Джордж Харрісон і Бейб Рут.

що вдало для кіз?

елемент ознака

земне відділення

Вей

вдалий елемент

Земля

Інь або ян

Інь

місячний місяць

шостий

останні роки кози

1967, 1979, 1991, 2003, 2015

щасливі числа

2, 7

нещасливі числа

4, 9

вдалі квіти

Гвоздика, Первоцвіт

вдалі кольори

Коричневий, Червоний, фіолетовий

невдалі кольори

Синій, чорний

вдалий сезон

літо

найближчий західний знак зодіаку

Рак

самий сумісний з

Коза, кінь, свиня, кролик

Мавпа

Мавпа Дружелюбна і допитлива Мавпа - дев'ята тварина в китайському Зодіаку. У міфі про Зодіак коза, Мавпа і півень їхали разом в плоту за течією. Після того, як коза перетнула фінішну лінію, Мавпа переконала Півня дозволити її Хресту перед ним, давши Мавпі дев'яте місце в гонці.

з молодого віку цікава Мавпа може прагнути знати все про світ навколо них. Мавпи переслідують нові ідеї з ентузіазмом і роблять великих вчених і винахідників. Вони також інтуїтивні з людьми навколо них, читаючи їх, щоб бачити те, що змушує їх цокати так, щоб вони могли вирішити свої проблеми. Їх сильні комунікативні здібності і позитивні відносини допоможуть їм стати далекими в житті.

ентузіазм мавп може призвести до нетерпіння, і вони можуть стати легко засмученими, коли стикається з важкою ситуацією. Їх розвідка може зробити їх зарозумілими і надмірно конкурентоспроможними по відношенню до інших. Безрозсудність-проблема для мавп, які не завжди планують протягом тривалого терміну, приймаючи рішення.

серед відомих людей, що народилися в рік Мавпи, Елізабет Тейлор, Джонні Кеш і Джордж Лукас.

що вдало для мавп?

елемент ознака

земне відділення

Шен

вдалий елемент

метал

Інь або ян

Ян

місячний місяць

сьомий

останні роки мавпи

1968, 1980, 1992, 2004, 2016

щасливі числа

4, 9

нещасливі числа

2, 7

вдалі квіти

Хризантема

вдалі кольори

Білий, Синій, Золотий

невдалі кольори

червоний, рожевий

вдалий сезон

Осінь

найближчий західний знак зодіаку

Лео

самий сумісний з

Мавпа, Щур, дракон

півень

півень Самовпевнений і аналітичний півень - десята тварина в китайському Зодіаку. У міфі про створення зодіаку винахідливий півень знайшов пліт, що сидить на березі, і приніс його його друзям, Козі і Мавпі. Разом вони припливли по течії, і півень дозволив його двом друзям перетнути фінішну лінію, перш ніж він зробив, які кладуть його на десяте місце.

Півні народжуються з серйозним характером і борються до досконалості в їх роботі. Вони неймовірно зосереджені і працьовиті, і вони роблять великих лідерів через свого логічного мислення. Організація-сильна сторона для працьовитого Півня, і ніяка деталь не прослизає повз їх пильного ока. Однак півні не вся робота і ніяка гра. Вони орієнтовані на сім'ю і уважні до потреб людей навколо них, і вони приховують дивовижну чутливість позаду своєї суворої зовнішності.

у півнів є тенденція стати марними, потребуючи лестощів інших, щоб підвищити їх самооцінку. Вони можуть також бути критично налаштовані по відношенню до інших, які не відповідають їх високим стандартам і схильні до читають лекції іншим. Примхливість і короткий характер можуть зробити півня важким мати справу з.

серед відомих людей, що народилися під ознакою Півня, Рут Бейдер Гінзбург, Бейонсе Ноулз і Кейт Міддлтон.

що вдало для півнів?

елемент ознака

земне відділення

ви

вдалий елемент

метал

Інь або ян

Інь

місячний місяць

восьмий

останні роки Півня

1969, 1981, 1993, 2005, 2017

щасливі числа

5, 7, 8

нещасливі числа

1, 3, 9

вдалі квіти

Гладіолус, півнячий гребінь

вдалі кольори

Золото, Браун, жовтий

невдалі кольори

Червоний

вдалий сезон

Осінь

найближчий західний знак зодіаку

Діва

самий сумісний з

півень, змія, дракон, ВІЛ

Собака

собака Чесна і лояльна собака - одинадцята тварина в китайському Зодіаку. У міфі про гонку зодіаку собака закінчила одинадцяте місце, тому що, як тільки він був у річці, він насолоджувався ним занадто багато, і він почав грати навколо, а майже всі інші тварини зустріли його. Зрештою він зрозумів, що запізнювався, і він прискорився через фінішну лінію в руки чекаючого імператора.

Собаки-цінні люди, щоб мати навколо через їх лояльності і щирості. Ці віддані люди зроблять що завгодно для своїх друзів і прагнуть надати консультацію та допомогу. Собаки мають прекрасне почуття гумору і знають, як подивитися з іншого боку життя. Їх справжні та веселі особистості, як правило, роблять їх популярними.

народжені під ознакою собаки можуть бути несерйозними і час від часу безвідповідальними. Вони мають багато впевненості в інших, але можуть відчувати брак впевненості коли справа доходить до себе. Іноді собаки можуть намагатися повідомити свої глибші почуття, коли вони хвилюються про те, як інші почуватимуть їх.

серед знаменитостей, що народилися в рік собаки, Фредді Меркері, Джуді Гарленд і мати Тереза.

що вдало для собак?

елемент ознака

земне відділення

Сюй

вдалий елемент

Земля

Інь або ян

Ян

місячний місяць

Дев'ятий

останні роки собаки

1970, 1982, 1994, 2006, 2018

щасливі числа

3, 4, 9

нещасливі числа

1, 6, 7

вдалі квіти

підвищився, Цимбідіум

вдалі кольори

зелений, червоний, фіолетовий

невдалі кольори

Синій, білий, золотий

вдалий сезон

Осінь

найближчий західний знак зодіаку

ваги

самий сумісний з

Собака, тигр, кролик

Свиня

Свиня Жаліслива і терпляча Свиня - дванадцяте тварина китайського Зодіаку. У міфі про Зодіак Свиня помістила в останній раз в гонці, і майже не зробила його, тому що він зупинився, щоб поїсти і заснув. Імператор майже назвав гонку, але тоді по пагорбу прибув Свиня нарешті, добре відпочив і щасливий. Як тільки Свиня прибула, Нефритовий імператор мав свій повний набір тварин Зодіаку, і тоді він створив китайську календарну систему.

Свині схильні мати сильні моральні норми, яких вони дотримуються, і вони завжди сповнені рішучості закінчити речі, які вони починають. Вони-теплі і жалісливі люди і не відмовляться від нужденного друга. Свині не поспішають, щоб володіти благословеннями життя і терпляче тягнутися через бруд важких часів, знаючи, що є винагорода в кінці. Вони-спокійний і список проблеми, якому дозволяють, від спін.

Свині можуть надміру в задоволеннях як їжа і істотні подарунки. Вони можуть бути короткозорими, тому що ця тенденція до пустощів змушує їх жити в момент, і таким чином вони не бачать проблем прибути для них в майбутнє. Іноді вони можуть бути легковірними через свого чесного характеру і надмірно залежати від допомоги інших.

серед знаменитостей, що народилися під ознакою Свині, сер Елтон Джон, Тупак Шакур і парк Jimin.

що вдало для свиней?

елемент ознака

земне відділення

Хай

вдалий елемент

Вода

Інь або ян

Інь

місячний місяць

десятий

останні роки свині

1971, 1983, 1995, 2007, 2019

щасливі числа

2, 5, 8

нещасливі числа

1, 7

вдалі квіти

Гортензія

вдалі кольори

Жовтий, Сірий, Браун, золото

невдалі кольори

Червоний, синій, зелений

вдалий сезон

Зима

найближчий західний знак зодіаку

Скорпіон

самий сумісний з

свиня, коза, кролик, тигр


Тепер ви дізналися про 12 різних китайських Знаках Зодіаку. Під яким знаком Ви народилися? Які риси вашого знака ви бачите в собі? Дайте відповідь на опитування нижче, щоб побачити, де ви відповідаєте іншим читачам!

Популярні запити:

  • Міфологія позаду китайського Зодіаку.
  • Яка ваша тварина зодіаку? Дізнайтеся використання нашої діаграми 12 тварин зодіаку. Дізнайтеся, яка тварина ви і чого чекає удача.
  • Китайський Зодіак-стародавня система підрахунку року на основі дванадцятирічного циклу, який широко використовується в східній астрології. 12 ознак тварин китайського Зодіаку-Щур, Віл, тигр, кролик, дракон, Змія, Кінь, коза, Мавпа, Півень, собака і Свиня.
  • Китайський Зодіак тварин-12-річний Цикл 12 знаків. Щороку представлений тваринам. Роки Зодіаку і любовна Сумісність. Дізнайтеся більше про китайську астрологію та Гороскопи тут.
  • Гороскопи 12 китайських знаків зодіаку: дати народження, особистість, Сумісність, календарі та калькулятори.
  • Китайський Зодіак, також названий Шенсяо на китайській мові, є 12-річним колом, що починається з щура свині з символічним знаком Зодіаку в кожному році. Це використовується, щоб зробити запис років народження китайської мови.
  • Китайське введення Зодіаку в 12 знаків тварин, сумісність зодіаку, 2020 гороскоп, калькулятор, діаграма років, культура, походження, історії і т. д.
  • Відомі люди та історичні фігури перераховані їх китайським Знаком Зодіаку. У китайської астрології є місячний календар 12 знаків тварин як дракон і Мавпа.

це зміст точно і вірно в міру знання автора і не призначене, щоб замінити формальний і індивідуалізований рада від компетентного професіонала.

| Гороскоп «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸