Головна » Цікаві розповіді » Паралельні світи існують!
344

Паралельні світи існують!

Паралельні світи існують!

Сьогодні вже багато експертів готові остаточно прийняти реальність теорії про існування паралельних світів.

У Всесвіті одночасно існує не один паралельний світ, з окремими з них люди здатні певним чином зв'язуватися і контактувати, - ось головна теза даної теорії. Найелементарнішим прикладом виходу у паралельний світ можна назвати сон. Реальність подій, що трапляються уві сні, змушує нас думати, що все навколо дійсно, по-справжньому. Розум людини отримує зі сну дані, швидкість передачі яких у рази перевищує швидкість передачі у повсякденному світі: лише за кілька годин сну людина здатний побачити стільки всього, потім у звичайній життя в нього пішли дні і тижня.

Уві сні людині приходять картини не лише звичного їй світу, а й дивовижні, ні з чим не порівняні образи, абсолютно неможливі і, здавалося б, немислимі і не існуючі в матеріальній реальності. Звідки вони беруться?

Гігантський Всесвіт утворений з непомірно малих атомів. Маючи чималу питому енергію, атоми невиразні на око і проявляються у вигляді матерії, з якої побудовано абсолютно все зі світу, лише зливаючись у молекули. Однак при тому, що атоми неможливо розглянути, реальність їх існування не викликає ні в кого питань, бо навіть сама людина утворена скупченням атомів.

Атоми виробляють постійні коливальні рухи, які можуть відрізнятися за швидкістю, частотою і напрямом ходу в просторі. Треба сказати, через наявність цих відмінностей у їх коливаннях, звичний нам світ і існує.

Але що станеться, якщо атоми нашого тіла стануть коливатися на швидкості, подібній до швидкості руху снів у сплячому розумі? Тоді інша людина не змогла б спостерігати нас візуально – людський зір, та й взагалі всі органи почуттів не зможуть уловлювати об'єкти на таких швидкостях. Однак якщо атоми іншої людини рухатимуться на одній з нами частоті, вона зможе бачити нас як завжди, навіть нічого не підозрюючи.

Припустимо, що ми змогли надати тілу людини швидкість радіохвилі. Тоді він зміг би буквально за кілька хвилин обійти всю планету навколо і повернутися у вихідну точку. Але найголовніше – в ході свого руху людина легко зможе детально вивчити будь-який об'єкт, який його цікавить, тоді як для зовнішнього спостерігача він взагалі б зник з поля зору.

А зараз подумаємо про те, що прямо біля нас існує паралельний світ, атоми якого вібрують зі швидкістю набагато вище нашої. Як ви вважаєте, чи вдалося б у нас помітити його присутність? Зрозуміло ні, бо наші органи почуттів, а також швидкість мислення фізично не можуть його зафіксувати. Але підсвідомість справляється з цим завданням непогано. Звідси і з'являються в деяких людей різні незрозумілі почуття та переживання: мені здається, чи це вже справді колись відбувалося? Здається, ми вже зустрічалися із цією людиною? Звідки мені знайома ця фраза?

Усі спроби згадати чи зрозуміти щось у таких ситуаціях марні: все це траплялося в якійсь точці перехрещення паралельних світів, коли з нез'ясованих до наших днів причин відбувається контакт кількох паралельних світів, і трапляються таємничі події, які не мають розумного пояснення...

| Цікаві розповіді «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸