1 905

Ольга Бабіч

Ольга Бабіч

Всім привіт! Мене звуть Ольга, я - астролог 💫 І жоден мій день не минає без :
⚪️ «а яка сьогодні астропогода на небі?» ;
⚪️ «а що чекає на мене через тиждень/місяць/рік?».

І такі самі питання запитують мені інші люди☺️
Так! І мені це дуже подобається!

Щоб ви трохи розуміли хто я, ось кілька фактів про мене:

📍Знак Зодіаку: Терези.
Люблю людей, спілкування та все красиве)

 

📍років із 8-ми вивчаю метафізику, езотерику (це у нас сімейне). Тому спроби зрозуміти сенс життя і передбачити майбутнє у мене були ще зі школи) Правда, упереміш із музикалками, карате, КВН-ами, гуртками «юних натуралістів»... Ну, та іншим звичайним шкільним «суп-набором».

📍вивчала систему фен-шуй, бац-зи (китайську астрологію), Таро Уейта (як систему), скандинавські руни. Але серйозно заглибилася лише у Західну Класичну Астрологію. Тому й вступила кілька років тому до Школи Астрології.

📍після закінчення навчання я вирішила зробити цей блог, в першу чергу, для допомоги людям. Як би це голосно не звучало, однак ця думка веде мене по життю... Саме таким способом я реалізуюсь і відчуваю, що живу... Бачачи, як люди мені вдячні, заряджаюсь енергією на 100500%, і це змушує мене йти далі не зупинятися!

❓Чому саме Астрологія?

Вона вирішує безліч завдань у житті. Вона має відповіді на всі питання! Це допомога на кожен день! У цьому я переконана і продовжую отримувати підтвердження щодня.

На своїй сторінці в Інстаграм я ділитимуся з вами тим, що знаю, щоб астрологія допомагала і вам теж!

➡️А ви підписуйтесь) Також буду рада вашим сердечкам ❤️

__________

Сторінка у Інстаграмі - дивитись

Сторінка у Тіктоці - дивитись

#астрологіялюбові #астрологіягороскоп #гороскоп #зодіак #астрологія #астрологіяонлайн #астрологіявідносин #астрологіяжиття #астрологіялюбові #астрологія_онлайн #астрологіядля цікавих #астрологіядля кожного дня #ястрологіячитати #астрологія


| Українські астрологи «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸