Головна » Українські астрологи » Наталя Нестеренко
2 280

Наталя Нестеренко

Наталя Нестеренко

Наталя Нестеренко - український астролог , Астропсихолог, Психотерапевт, Спеціаліст по особистісних змінах і моделюванню майбутнього, що проводить комплексне консультування: за допомогою астрологічних методів. які виявляють суть і структуру проблем, визначає можливі ключові періоди в розвитку тих чи інших тенденцій в майбутньому, за допомогою методів інтегрального нейропрограмування здійснюємо коригування і зміни.

Незважаючи на те, що коло моїх інтересів в житті досить широке (моя перша вища освіта в галузі економіки, я успішно займалася рекламним бізнесом, займалася і продовжую займатися хореографією і східними танцями), найважливішими для мене завжди залишалися питання законів і закономірностей, за якими влаштований і функціонує цей світ, питання внутрішнього світу людини у взаємозв'язку з сюжетами і сценаріями його життя і долі.

Наталя Нестеренко - український астролог 

Саме тому я почала вивчати астрологію (спочатку самостійно, потім у Вищій Школі Класичної Астрології, на додаткових семінарах і курсах), психологію (друга вища освіта, УРАО), альтернативну концепцію людинознавства (Школа людинознавства Авесалома Підводного).


З 2000-2003 року почала працювати як астролог-консультант, паралельно займалася астрологічними дослідженнями, вивченням відповідності політичних, соціальних тенденцій астрологічним законам.

 Астрологія завжди була мені цікава, але так само, як і раніше, я завжди відчувала певну обмеженість існуючих (і традиційних, і сучасних) астрологічних підходів і концепцій. Мені здавалося безглуздою можливість розповісти людині про його проблеми і небезпеки, які його чекають без можливості це виправити і без можливості запропонувати варіанти виходу з тих чи інших ситуацій.

Вірніше, в астрології існує таке дуже туманне і невизначене поняття, як «опрацювання», що припускає певну роботу з тими змістами, які позначені складними положеннями планет. Але це, по-перше, настільки туманне поняття (в кращому випадку його зміст складають оціночні судження і висновки типу «я б на вашому місці»), а по-друге, настільки непрактично, що навряд чи комусь дозволило в дійсності вирішити свої проблеми .

 Кілька років тому я познайомилася з нейротрансформінгом і інтегральним нейропрограмкванням, процессингом, і так само поступово почала адаптувати ідеї і методи цих систем до своєї астрологічної практики. Результати мені дуже подобаються. Я отримала інструменти для того, щоб можливості аналізу і прогнозування (які дає астрологія) з'єднати з можливостями здійснення реальних змін і допомоги у вирішенні проблем самого широкого діапазону, з можливостями корекції положення в самих різних сферах життя, з можливостями корекції і моделювання майбутнього.


=====

Дивитись - сторінку Натальї у Фейсбуці

Дивитись - Сайт астролога

| Українські астрологи «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸