Головна » Гороскоп » Рік кози 2015
2 075 Рос.верс.

Рік кози 2015

Рік кози 2015

2015 рік кози пройде під знаком Дерев’яної Кози, тому удача посміхнеться п’яти Знаками Зодіаку.

Це Водолії, Терези, Овни, Близнюки і Леви. Людям, народженим під цими сузір’ями, вдаватиметься все.

2015 рік Кози для них не обійдеться без проблем і негараздів, проте вони зможуть легко з усім впоратися. До того ж, у багатьох зміниться ставлення до всього що відбувається. Ймовірно це буде пов’язано з подіями минулого року: 2014 рік, за словами астрологів, для багатьох з них був досить складним. Загартований характер, нові устремління і позитивний настрій допоможуть заново повірити в себе, що і приверне удачу.

 Рік Кози 2015

Тельцям, Ракам, і Козерогам гороскоп на 2015 рік рекомендує поменше хвилюватися за своє майбутнє. Цим Знаками Зодіаку пощастить трохи менше в силу їхнього невміння бачити перспективи і постійно шукати проблеми на свою голову.

Козерогам не варто бодатися з символом 2015 року – Дерев’яною Козою.

Їм радять поменше перешкоджати тому, що відбуватиметься в їхньому житті. Ракам в 2015 році варто звернути увагу на свої справжні бажання і устремління. Прийшла пора будувати своє життя на основі своїх особистих переконань і бажань. Тельців Дерев’яна Коза буде постійно буцати в п’яту точку, щоб ті, нарешті, струснулися і почали досягати поставлених цілей.

 

Стрільцям, Рибам, Скорпіонам і Дівам належить поборотися за своє щастя. Крім цього, багато представникам цих сузір’їв рекомендується повірити в чудо і у власне везіння. Тільки тоді удача посміхнеться і їм.

 

Головне запамятати, що в 2015 році думки будуть дуже швидко матеріалізуватися.

| Гороскоп «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸