6 144 Рос.верс.

Сергій

Сергій

Ім'я Сергій має різні версії походження. За першою, найпоширенішою версією, ім'я Сергій походить від римського родового імені Sergius, яке є римським родовим іменем, походить від Сергіі. Сергіі - це древній римський патриціанський рід, ведучий, за переказами, свій родовід від троянців. У перекладі з латинської мови означає «високий», «знатний». Згідно наступної версії, ім'я Сергій - це сучасна форма застарілого імені Сергий, яке походить від латинського «servi dei», в перекладі означає «слуга Бога». Як один з варіантів цієї версії - ім'я Сергій походить від латинського «Servus», що перекладається як «слуга».

Розшифровка імені по буквах:
 
С - розсудливість, примхливість і владолюбство
Е - спритність, добре володіння мовою і допитливість
Р - догматичність і самовпевненість
Г - сумлінність і увага до деталей
І- миролюбність, сприйнятливість і духовність
Й - приземленість і практичність
 
ЗОДІАК ІМЕНІ. Терези.
 
ПЛАНЕТА. Венера.
 
КОЛІР ІМЕНІ. Перлинно-сірий, смарагдово-зелений і червоний.
 
РОСЛИНА. Береза, верес і пшениця.
 
ТВАРИНА. Соловей, заєць-русак.
 
ОСНОВНІ РИСИ. Товариськість і відкритість, з одного боку, і непередбачуваність поведінки, глибина почуттів - з іншого.
 
ТИП. Це людина, яка здатна не тільки висувати цікаві ідеї, але й, що особливо цінно, - втілювати їх у життя. У разі необхідності помічників підбирає дуже ретельно. Не приховує, що не затушовує ні хороші, ні погані риси свого характеру.
 
ІМ'Я І ХАРАКТЕР. Сергій стриманий у прояві почуттів - воліє енергійні дії емоціям. Змужнівши, зберігає здатність до співпереживання. У справах він сумлінний і дуже обов'язковий. домовитий: де б не був, все навколо себе намагається облаштувати і налагодити. Свою думку воліє тримати при собі. Часом хитрий, але може, перестаравшись, сам себе обдурити, недооцінивши оточуючих. Він знає життя взагалі, але погано розуміє конкретних людей. Сергій уразливий, але хороший самоконтроль допомагає йому справлятися зі своїми проблемами наодинці. Сергій жінколюб і любитель випити, але не афішує цих якостей. Він неспокійний, але не агресивний. Прив'язливий до друзів. Дуже уважний, співчуває чужим турботам.
 
ДОЛЯ. Це особистість, що оспівує життя. У долі Сергія все перемішалося: високе і низьке, довірливість і непохитність, м'якість і твердість. Стійкість проявляється в ситуаціях, коли все руйнується і майже вже немає надії на благополучний результат. Як правило, його життєвий шлях проходить без особливого зовнішнього блиску, що дуже його пригнічує. Тільки іноді і ненадовго йому відкриваються глибини, недоступні для інших, і відчувається подих чогось таємничого і незбагненного. Проживши життя, він не дозволить залишитися непоміченим сучасниками. Мелькаючи на театральних підмостках або в міліцейських зведеннях, він змусить говорити про себе.
 
ПСИХІКА. Жити з ним буває важко, тому що невідомо, яка зі сторін його особистості проявиться в наступний момент.
 
ІНТУІЦІЯ. Порівнянна з уявою великих поетів і винахідників. Надзвичайна чутливість. Сергій здатний оцінити людину з першого погляду.
 
ІНТЕЛЕКТ. Сергій має одночасно і аналітичний, і синтетичний склад мислення. Це дає простір його розумовим здібностям, особливо у вирішенні складних, заплутаних проблем.
 
МОРАЛЬНІСТЬ. Парадокс: багато хто з ним конфліктують, багато ним незадоволені, а коли його немає, поминають добрим словом і зберігають про нього найкращі спогади, причому і чоловіки, і жінки, навіть ті, які колись любили його, а потім з різних причин розлучилися з ним назавжди.
Не потрібно ставити йому в провину, що моральні норми здаються Сергію занадто суворими. Поети і творці живуть в іншому вимірі і не вписуються в звичайні рамки.
 
ЗДОРОВ'Я. Гарне. Але для збереження душевної рівноваги йому необхідний спокійний уклад життя. Схильний до нервових стресів. У дитинстві Сергій - слабкий і хворобливий хлопчик, що доставляє батькам багато клопоту. З віком стає більш міцним, починає займатися спортом. Йому показаний тривалий сон. Слабкі нервова і сечостатева системи.
 
СЕКСУАЛЬНІСТЬ. Сергій більше прислухається до своїх відчуттів, ніж до бажань. Його сексуальність повністю залежить від почуттів, які він відчуває до партнера: недоліки останніх ведуть до ослаблення сексуальності. Сергій здатний заласкати жінку, зацілувати її доп'яна. Після зустрічі з ним її довго не покидає відчуття щастя і умиротворення. Сергій прагне до хтивості, але статевих надмірностей не сприймає. Намагається завжди справляти враження сильного і благородного чоловіка, навіть якщо відчуває деяку боязкість.
Сергію "співзвучні" Людмила, Тетяна, Іветта, Аліса, Валентина, Галина, Єлизавета, Ірина та Олеся.
 
ШЛЮБ. Сергій, як правило, ідеальний чоловік і батько. Його приваблюють спокійні й ласкаві жінки. Дуже охоче бере участь в господарських справах по дому. Майстер на всі руки. Лідерство в сім'ї готовий поступитися дружині, але у важливих питаннях відстоює свою точку зору. Вдалий шлюб може скластися з Валентиною, Вікторією, Галиною, Дариною, Діною, Єлизаветою, Іриною, Любов'ю, Ніною, Риммі і Тетяною. Складно буде в шлюбі з Аллою, Вірою, Ларисою або Елеонорою.
 
ЗАХОПЛЕННЯ. Сергій зовсім не чужий до радощів і задоволень життя, причому часто він не знає міри. Серед захоплень на першому місці - музика і кіно. Бере участь у художній самодіяльності. Серед друзів любить розповідати анекдоти. П'яніє повільно.
 
ПОЛЕ ДІЯЛЬНОСТІ. Болісно шукає відповіді на вічне питання: навіщо живемо? Його приваблює робота, де необхідні творчість і талант втілення. Сергії часто стають акторами, композиторами, художниками, науковцями, письменниками, працівниками реклами, керівниками всіх рівнів, здатними охопити проблему в цілому.
 
БІЗНЕС. У роботі Сергій проявляє сумлінність, обов'язковість, завжди виконує свої обіцянки. Йому не треба двічі нагадувати про щось. Потенційні кандидати в удачливі бізнесмени ті Сергії, у яких батьків звати Олександром, Борисом, Валентином, Василем, Володимиром, Гаврилом, Григорієм, Іваном, Михайлом, Парфеном, Семеном та Юрієм.
 
День Ангела, іменини 6 січня, 15 січня, 27 січня, 17 лютого, 5 березня, 8 березня, 11 березня, 22 березня, 2 квітня, 5 квітня, 14 квітня, 25 квітня, 8 травня, 10 травня, 26 травня, 1 червня, 1 липня, 11 липня, 18 липня, 20 липня, 2 серпня, 13 серпня, 25 серпня, 10 вересня, 22 вересня, 24 вересня, 1 жовтня, 7 жовтня, 8 жовтня, 11 жовтня, 20 жовтня, 30 жовтня, 31 жовтня, 2 листопада, 13 листопада, 14 листопада, 16 листопада, 27 листопада, 29 листопада, 2 грудня, 10 грудня, 11 грудня, 15 грудня, 18 грудня, 20 грудня, 31 грудня.
 
Відомі люди з ім'ям Сергій
 
Сергій Прокоф'єв (1891 - 1953) радянський композитор, диригент і піаніст. Народний артист РРФСР (1947). Лауреат Ленінської (1957 - посмертно) і шести Сталінських премій (1943, 1946 - тричі, 1947, 1951). Один з найбільших, впливових і найбільш виконуваних композиторів XX століття.
 
Сергій Корольов (1906/1907 - 1966) радянський учений, конструктор і організатор виробництва ракетно-космічної техніки та ракетної зброї СРСР, основоположник практичної космонавтики. Найбільша фігура XX століття в області космічного ракетобудування та кораблебудування. С.П.Корольова є творцем радянської ракетно-космічної техніки, що забезпечила стратегічний паритет і зробила СРСР передової ракетно-космічною державою. Є ключовою фігурою в освоєнні людиною космосу, творцем практичної космонавтики. Завдяки його ідеям був здійснений запуск першого штучного супутника Землі і першого космонавта Юрія Гагаріна. Двічі Герой Соціалістичної Праці, лауреат Ленінської премії, академік Академії наук СРСР.
 
Сергій Бубка (народ.1963) український спортсмен-легкоатлет зі стрибків з жердиною, перша в світі людина, який стрибнула вище шести метрів. Заслужений майстер спорту СРСР (1983). Чемпіон Олімпійських ігор 1988, світу (1983, 1987, 1991, 1993, 1995, 1997), Європи (1986), СРСР (1984, 1985). Переможець Кубків світу та Європи (1985) у стрибках з жердиною. Срібний призер міжнародних змагань «Дружба - 84».
 
 
Сергій Єсенін (1895 - 1925) російський поет, представник поезії, а в більш пізньому періоді творчості імажинізму
 
Сергій Бодров (27 грудня 1971, Москва, РРФСР, СРСР - 20 вересня 2002, Кармадонській ущелині, Північна Осетія, Росія) - радянський і російський режисер, актор, сценарист, телеведучий.
Виконавець головних ролей у фільмах «Кавказький полонений», «Брат», «Стрінгер», «Схід-Захід», «Брат 2» і «Ведмежий поцілунок», ведучий телепрограм «Марафон-15», «Погляд» та першого сезону проекту « Останній герой".
Пропав безвісти разом зі знімальною групою під час сходу льодовика Колка в Кармадонській ущелині, де проходили зйомки фільму «Зв'язковий». Достовірних відомостей про те, що знайдено тіло, немає.
 
Сергій Притула (22 червня 1981 Збараж, Тернопільська область) - український телеведучий, актор, автор і співпродюсер народного скетч-шоу «Файна Юкрайна», ведучий ранкового шоу «Підйом» (2008-2011), ведучий «Педан-Притула шоу», провідний пост-шоу «Страсті за ревізору», «Хто зверху».

| Чоловічі С «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸