Головна » Цікаві розповіді » Пози для сну
2 227

Пози для сну

Пози для сну

Психологи говорять про те, що бажана поза для сну виявляє справжнє ставлення партнерів один до одного. Ваші звички спати «стикуються» і можна визначити, чи є проблеми в парі або відносинам нічого не загрожує.

Розшифровка

1. Партнери щиро люблять один одного. Однак у них різні характери. Сплячий на животі більш владний і люблячий контроль людина. Сплячий боком любить помріяти і фантазувати. Хтозна, може тому вони разом? Протилежності, як відомо, притягуються.


2. Так сплять два самодостатніх партнера. Їм дуже добре проводити час разом, але і порізно вони не відчувають себе нещасними. У такому союзі є любов і довіра.


3. Ці партнери порізно проводять багато часу, у кожного є свої власні друзі та інтереси. Але рука на стегні говорить про те, що в парі є довіра і щирі почуття, такі як пристрасть і ніжність.


4. Ця поза говорить про міцну любов, турботу і 100-відсоткову довіру. Вітаємо, у вас у відносинах все чудово, краще і бути не може.


5. У цій парі один партнер опікується про іншого. Іноді навіть зайве. За умови, що другого партнера влаштовує така Опіка, у відносинах все буде добре.

| Цікаві розповіді «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸