Головна » Цікаві розповіді » Розповідь про реставрацію ванни
692

Розповідь про реставрацію ванни

Розповідь про реставрацію ванни

Все почалося з того, що у ванну впав акваріум під час його чищення. І начебто акваріум не великий, всього 15л, але цього цілком вистачило, щоб кутом зробити на поверхні ванни скол. Маленьке чорне пляма на дні не давало спокійно включити воду і наповнити ванну.

Тому, я зробила те, що роблять люди, коли не знають, куди звернутися за допомогою - запитала у Гугла. Там, звичайно, вже був чоловік, який потрапив у таку ж ситуацію і створив цілу тему на форумі. Йому там нарадили різні способи позбавлення від придбання шпаклівок і підбору кольору для ремонту ванни, до зафарбовування відколу простим коректором для паперу. Одне було ясно, залишати так не можна, так як ванна жерстяна і оголене залізо буде іржавіти і стоншується до тих пір, поки не проржавіє наскрізь.


Не довго думаючи, я відкрила всім відомий київський сайт з товарами і послугами. Там умільці пропонували свою допомогу в реставрації ванн рідким акрилом. Варто задоволення близько 3000, роботи на дві години і сохне всього добу. Домовилася з ними на певний час, дізналася, що в підготовці до процесу ванна не потребує і в призначену годину прибрала з неї всі предмети побуту.


Прийшов молодий чоловік, переодягнувся, окинув ванну оцінюючим поглядом, відкрутив і зняв сливи, і приступив до роботи. Спочатку він спеціальним інструментом счистил всю емаль. Пил клубочився, працював він в респіраторі, до речі, а я ховалася в кімнаті. Тим часом відерце з акрилом стояло в тазику з гарячою водою - відтавало. Після він пил пропилососив ручним пилососиком, і став невеликий цівкою наливати аккрил зверху на стінки ванни. У міру стікання, розрівнював його широкою кистю.


Все це і правда тривало менше двох годин. Ми уклали договір з гарантією на 2 роки і він пішов, порадивши не користуватися ванною два дні, а краще три. За його словами, на стінах товщина аккрилового шару 2мм, на дні - до 6ти, він повинен просохнути.


Ми чесно виждали 2 дні, на 3-й не витримали. Правда, щоб почати користуватися, доведеться залучати або чоловіка, або сантехніка, так як потрібно буде поставити злив на місце. Ці роботи так само може зробити за додаткову плату ремонтирующая фірма. Я була в захваті! По-перше, зникли плями, відколи більше не муляли очі. По-друге, ванна перестала гриміти, як алюмінієвий тазик. По-третє, вона стала теплою і дуже приємною на дотик.


Якщо Вам потрібна реставрація ванн Київ - замовляйте у них.


Я, загалом, залишилася дуже задоволена реставрацією в місті Київ - це напевне накраща компанія. Всім рекомендую.

 

Чистити, щоправда, цю ванну звичайними порошками не рекомендується. Для цього є спеціальні засоби. Але можна і звичайною харчовою содою.

| Цікаві розповіді «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸