1 996 Рос.верс.

Віра

Віра

Віра в буквальному перекладі з грецької мови означає «віра», «служіння Богу». Віра, надія, любов - три головні чесноти у християнстві. Серед християн шануються мучениці Віра, Надія, Любов і матір їх Софія, що жили в II столітті. Незважаючи на існування відповідних грецьких імен, в Європі імена трьох сестер переводилися буквально, в той час як ім'я Софія запозичалося безпосередньо з грецької мови.
Віру можна охарактеризувати як розумну, правдиву та прихильну особистість. Вона розважлива, цінує практичність. У вчинках власниці цього імені завжди простежується її розсудливість. Вона не схильна фантазувати. Завжди намагається реалізувати свої цілі. Незважаючи на доброту, Вірі властиві жорсткі вчинки. Вона не захоплива натура. Для Віри властива незворушність.

Розшифровка імені по буквах:
 
В - мінливість і відсутність регулярності
І - миролюбність, сприйнятливість і духовність
Р - догматичність і самовпевненість
А - сила і воля
 
ЗОДІАК ІМЕНІ. Терези.
 
ПЛАНЕТА. Сатурн.
 
КОЛІР ІМЕНІ. Сірий, темно-синій, смарагдово-зелений і червоний (зелений яскравіше і інтенсивніше).
 
КАМІНЬ-ТАЛІСМАН. Берил.
 
РОСЛИНА. Клен, верес.
 
ТВАРИНА. Мураха.
 
ОСНОВНІ РИСИ. Старанна, цінує порядок, допомагає, правдива.
 
ТИП. Розумна, прихильна, тепла.
 
ІМ'Я І ХАРАКТЕР. Віра - вельми розважлива, врівноважена, логічна і практична істота! Вона дуже кмітлива і конкретна. Прекрасно знає, чого хоче від життя - і ніколи не упустить свого. Абсолютно чужі фантазії і мрії.
Віру відрізняє добрий характер. Вона не здатна на жорстокі вчинки. Спокійна і незворушна. Її майже неможливо чимось захопити, а вже всерйоз і надовго - затія безнадійна. Її характер знаходить опору в істині і суті, на яких грунтується світ. У дитинстві Віра - врівноважена дівчинка з логічним складом розуму. Любить самі різні дрібнички. І всі непотрібні в будинку дрібнички, врешті-решт, опиняються в її іграшках. Уникає гучних компаній. Не вередує. Навчається старанно, охоче доглядає за молодшими в родині. Близьких подруг у Віри небагато. Вона довірлива. Про близьких думає більше, ніж про себе, тому удари долі часто обрушуються на неї.
Цілісність до однозначності і глибина, внутрішня воля і впевненість почуттів створюють завзятий і навіть фатальний образ цієї жінки. Однак вона живе з почуттям неповноти життєвих сприйнять. Підкорити її серце легше фундаментальністю намірів, ніж пристрасними обіцянками, що мають наліт авантюризму.
 
ПСИХІКА. Незважаючи на успіхи в справах, Віра все ж закомплексована, непевна у собі. Часом буває навіть підозріла і недовірлива. Швидше за все, це зворотний бік зовнішньої самовпевненості. Наодинці Віра глибоко переживає те, що трапилося, але якщо навіть вона не права, ніколи не розкаюється. Часом вона впадає в стан глибокої пригніченості, немов тужить за коханою людиною. Але таємницю душі Віра рідко відкриває іншим.
 
ІНТУЇЦІЯ. Рідко виходить за межі середнього рівня. Віра сприймає розхожі думки і стереотипи, слід їм у повсякденному житті, але частиною її натури вони не стають.
 
ІНТЕЛЕКТ. Середній. У Віри добре організований практичний розум. Вона вдумлива, змістовна, здатна тверезо оцінити обстановку. У конкретних справах проявляє кмітливість.
 
МОРАЛЬНІСТЬ. Моральність і мораль у Віри бувають подвійні, але в сенсі, протилежному загальноприйнятій. На словах вона дозволяє собі все. Проте природна стриманість і охайність охороняють її від багатьох спокус і бід, пов'язаних з сильними пристрастями і запаморочливими пригодами. І охороняють надійно, іноді навіть занадто.
 
ЗДОРОВ'Я. Схильна раптовим ударам долі. Не відчуває перевтоми від надлишку еротичних імпульсів.
 
СЕКСУАЛЬНІСТЬ. Звичайний чоловік, що вступає з Вірою в зв'язок, не здатний її зрозуміти. Бажаючи переконатися у своїй привабливості, вона міняє партнерів. Віра прагне близькості, ласки, доброти, тепла. Від неї не варто, чекати бурхливих пристрастей і екзальтації. Вона створена для ласки і ніжності. І це додає близькості з нею неповторне відчуття тепла і спокою. Їй доставляє величезну радість, що вона здатна насолодити чоловіка.
Віра не погодиться на рай з милим у курені. Віддає перевагу реальним речам на землі. Їй найбільше підходять Володимир, Ігор, Олександр, Євген, Борис, Єгор і Савелій.
 
ШЛЮБ. Віра, як правило, виходить заміж пізно і особливої палкістю в любові не відрізняється. Чоловіка вибирає серед чоловіків більш старшого віку. Найчастіше має одну дитину, але віддає йому всю себе. Зі свекрухою відносини нормальні. З часом Віра завойовує до себе розташування всіх родичів чоловіка. Щаслива буде в шлюбі з Олександром, Володимиром, Єгором, Євгеном, Захаром, Михайлом, Павлом або Яковом. Краще не вступати в шлюб з Анатолієм, В'ячеславом, Владиславом, Олегом або Філіпом.
 
ЗАХОПЛЕННЯ. Смачно готує, дбайливо ставиться до чоловіка. Однак приречена на тугу за єдиним партнером - ідеальним, якого шукає все життя. Тягнеться до піднесеного.
 
ПОЛЕ ДІЯЛЬНОСТІ. У Віри є музичні здібності - вона може добре грати на якомусь музичному інструменті. Але вибір професії досить широкий - актриса, скульптор, педагог, інженер, біолог. Однак Віра рідко захоплюється своєю роботою. Її професійна діяльність - часто просто, засіб заробити на життя.
 
БІЗНЕС. У роботі Віра спокійна, якщо не сказати флегматична. Працювати любить і ніколи не гарячкує у випадку невдачі. Однак любить, щоб у суперечці за нею залишалося останнє слово. Має конкретні цілі, прагне досягти їх. Діловитість і цілеспрямованість переважають у ній над емоційним і сентиментальним початком. Задуми Віри земні, завзятості їй не позичати. Тому її мрії часто збуваються. Несподівана радість - її часта гостя.
 
День Ангела 26 лютого, 14 червня, 30 вересня, 14 жовтня, 31 грудня.
 
Відомі люди з ім'ям Віра
 
Віра Холодна (1893-1919) у дівоцтві - Левченко; актриса німого кіно. Залежно від джерела, кількість фільмів, в якому вона знялася, варіюється від 50 до 80
 
Віра Романова (1906-2001) - російська княжна імператорської крові, молодша дочка великого князя Костянтина Костянтиновича Романова)
 
Віра Васильєва (род.1925) - радянська актриса театру і кіно. Звання Народної артистки СРСР отримала в 1986 році, двічі володарка Сталінської премії (1948, 1951). Знялася у фільмах «Божевільний день або одружуватися Фігаро», «Легенда про Тіля», «Ревізор« »,« Вино з кульбаб »,« Поки цвіте папороть »і багато інших.)
 
Віра Менчик (1096-1944) прізвище після заміжжя - Стівенсон; перший чемпіонка світу з шахів серед жінок
 
Віра Караллі (27 липня 1889 - 16 листопада 1972) - російська балерина, актриса німого кіно, балетний педагог. Емігрувавши з Росії, працювала в Європі.
 
Віра Еллен Вонг - американський модельєр весільних суконь, колишня фігуристка, проживає в Нью-Йорку. Її колекції стильних і дорогих суконь користуються успіхом у богемної клієнтури. Також Віра створює сукні для конкурсів та виставок, а також для фігуристів.
 
Віра Вікторівна Кіперман, дівоче прізвище - Галушка; більш відома під псевдонімом Віра Брежнєва, народ. 3 лютого 1982, Дніпродзержинськ, Дніпропетровська область) - українська співачка, актриса, телеведуча, колишня учасниця поп-групи «ВІА Гра» (2003-2007).
Посол доброї волі ООН з питань ВІЛ / СНІДу (програма ЮНЕЙДС)

| Жіночі В «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸