6 314 Рос.верс.

Тетяна

Тетяна

Ім'я Тетяна в перекладі з давньогрецької мови означає «упорядниця», «засновниця», утворене від грецького «Татт», що означає «ставлю, засновую, стверджую». Зменшувально-пестлива форма імені Тетяна - Таня, дуже популярне на Заході, особливо в США, і сприймається як самостійне ім'я
Маленька Тетяна усміхнена і непосидюча. Вона не відстає від інших ні в зростанні, ні в розвитку. З ранніх років можна помітити в дівчинці деяку упертість. Вона неодмінно бажає все робити самостійно і справляється зі своїми справами непогано. У Тетяниних речах завжди панує ідеальний порядок.

Розшифровка імені по буквах:
 
Т - тонка творча натура
Е - виверткість, хороше володіння мовою і допитливість
Т - тонка творча натура
Я - творчі здібності, гідність і інтелігентність
Н - творчі амбіції, гострий розум і увага до здоров'я
А - сила і воля
 
ЗОДІАК ІМЕНІ. Козеріг.
 
ПЛАНЕТА. Марс.
 
КОЛІР ІМЕНІ. Багряний, блакитний, інтенсивно-червоний, поєднання сіро-бузкового з рожево-червоним, коричневий, червоний. Найбільш сприятливі теплі відтінки жовтого.
 
ВИПРОМІНЮВАННЯ. 99%.
 
КАМІНЬ-ТАЛІСМАН. Рубін, гелиодор, тигрове око.
 
РОСЛИНА. В'яз, конюшина, чорниця.
 
ТВАРИНА. Суслик, рись.
 
ОСНОВНІ РИСИ. Активність, сексуальність, воля, інтуїція.
 
ТИП. Досить подивитися в очі Тетяні, щоб зрозуміти, яким був погляд нашої праматері Єви: в них пристрасність сонячних променів. Дуже нахабна - справжній шибеник. Підкараулює жертву, як її тотемна тварина - рись. Дорослішаючи, справляє враження людини, що володіє якимось таємним знанням, що читає книгу життя.
 
ІМ'Я І ХАРАКТЕР. Тетяна вперта, владна, цілеспрямована, не терпить заперечень, часом деспотична. Це дуже емоційна, артистична людина з величезною чарівністю. Егоцентрична, не сентиментальна. Дуже суб'єктивна. Потенція особистості колосальна, однак за властивостями свого характеру не завжди використовувана. Дружити воліє з чоловіками, поряд з якими зазвичай стає більш м'якою і жіночною. Найчастіше Тетяна досить товариська і комунікабельна, хоча не дуже-то вважається навіть з близькими. Вірність в ній з'єднується з почуттям власної гідності. М'який романтизм і чуйність до життєвого порядку, що прагне до гармонійному устрою, знайшли у Тетяни яскраву і підкреслену форму. Вона точно уявляє, що їй потрібно в житті і не виносить заперечень. У компанії поводиться розкуто. Вміє домогтися свого. У чоловічому суспільстві перетворюється - стає жвавішою, привабливою, кокетливою. Тетяна - людина не примітивна і приймає життя таким, яким вона "є, не маючи ілюзій. Тетяна Миколаївна особливо вперта. Тетяна Володимирівна - людина більш спокійна і обдарована. Тетяна Борисівна - турботлива мати, шлюб її благополучний, а Тетяна Михайлівна - найспокійніша з всіх Тетян.
 
ДОЛЯ. Тетяна - жінка, що випромінює світло ... Таня - емоційна дитина, практична і принципова, вміє постояти за себе. Але її принципи багато в чому залежать від настрою. Серед ровесників прагне до лідерства. Важко переносить одноманітність, тому відвідує спортивні секції, хореографічний гурток, курси рукоділля. У її характері чимало хлоп'ячих рис. Батькам важко встежити за цієї рухомий дівчинкою, хоча неслухняною назвати її не можна. Просто це витрати живого характеру. Часом Тетяну чекає нелегка доля.
 
ПСИХІКА. Інтроверт, не піддається впливу, володіє неймовірною пам'яттю. Іноді її активність переростає в зайву імпульсивність і поривчастість, що може ускладнити їй життя. Самовпевненість надає їй оптимізму. Найбільш сприятливо, коли Татянина рухливість поєднується з почуттям гумору, чому, до речі, чимало сприяє загальна енергетика імені. Це дозволяє їй уникнути доброї половини конфліктів і непорозумінь. Її вчинки, як правило, різкі, але про враження, які вони виробляють, Тетяна не турбується - важливий результат. Сильна воля, рішучість у поєднанні з високою сприйнятливістю, навіть легковір'ям, не завжди сприяють добрим відносинам з друзями або в сім'ї. Але Тетяна рідко шкодує про що-небудь і виправляти наслідки не схильна. Підступності й зла не сприймає.
 
ІНТУЇЦІЯ. Тетяною керує ясновидіння. Передчуває, відгадує, обволікає вас своєю чарівністю. Чоловіки дуже швидко переконуються в цьому. Вважає себе проникливої.
 
ІНТЕЛЕКТ. У Тетяни гострий розум. Її товариськість і активність значно вище середнього рівня. Інтелект досить високий, але завжди спрямований на вирішення практичних завдань. Тетяна занадто аналітічна. Її рисячі очі нічого не пропускають. Завдяки миловидності і чарівності може схилити на свою сторону не тільки близьких.
 
МОРАЛЬНІСТЬ. Не надто сувора. Їй здається, що вона має право розпоряджатися моральними принципами і міняти їх на свій розсуд. Нерідко Тетяну тягне на задушевну розмову. Їй хочеться відкрити свою душу, поділитися проблемами. Вона не проти поспівчувати вам, однак якщо вам потрібно її сприяння, то логічніше апелювати не до її почуттів, а до логіки та розрахунку. Вона заради співчуття до вас поступиться своїми інтересами.
 
ЗДОРОВ'Я. У Тетяни крихкі кістки і дуже вразливий шлунок. Треба дотримуватися дієти і вечеряти раніше. Можливі нещасні випадки на автотранспорті. Необхідно стежити за очима.
 
СЕКСУАЛЬНІСТЬ. Секс для Тетяни - все або нічого. Все - коли любить. Нічого - коли не любить. Вірний шлях завоювати її серце - відправитися з нею в турпоїздки і дати зрозуміти, що це і ваша пристрасть. Тетяна любить домінувати в сексі. У ліжку вона буває агресивна, легко збуджується, проявляє ініціативу. У ласках чоловіки очікує покірності, деякої підпорядкованої захоплення. Іноді може заподіяти біль партнеру. У неї дуже чутливе тіло, особливо груди і нижня частина спини. Під час близькості Тетяна прагне насолодити тільки себе. Тому нерідко бачить у партнері лише інструмент для задоволення своєї пристрасті. Їй близькі Сергій, Ігор, Артем, Володимир, Микола, Едуард та Іван. Найбільш сексуальна Тетяна Дмитрівна.
 
ШЛЮБ. У Тетяни трішки гіпертрофоване почуття власності, яке деколи сприймається нею як любов. Вона намагається підпорядкувати домашніх своїй волі. Тому в сім'ї вічна війна характерів. Вона зазвичай хороша господиня, хоча рідко задовольняється однією цією роллю. Їй слід було б більше жити інтересами близьких, а не влаштовувати скандали без особливого приводу. Діти ставляться до неї насторожено, для них вона - сувора мати. У Тетяни мало подруг, у відносинах з оточуючими переважає прагматизм. Цінує більше матеріальні блага, ніж рай у курені.
Влаштувавши своє життя, Тетяна намагається не змінювати його, цінує стійкість і стабільність. При необхідності вона стає розмашистою, невідь соромиться у засобах. Тетяна підкорює чоловіків дбайливістю, оточує їх теплом і ніжністю - вона може бути чудовою партнеркою для тих, кого цікавить в ній не тільки секс. Вона любить здобувати перемогу над сильними чоловіками: Анатолієм, Валерієм, Іваном, Олегом і Сергієм. Малоймовірний вдалий шлюб з В'ячеславом, Геннадієм, Кирилом, Станіславом або Філіпом.
 
ЗАХОПЛЕННЯ. Любить подорожувати. Музику, творіння мистецтва вона сприймає дуже поверхово, хоча й трапляється, щось зачіпає її глибоко. Вміє добре готувати, квартиру тримає в зразковому порядку. Подобається переставляти меблі й обновляти обстановку в квартирі. Любить знайомитися з новими людьми.
 
ПОЛЕ ДІЯЛЬНОСТІ. Нерідко Тетяна талановита, артистична. Краще застосування своїм багатим почуттям і пристрастям вона знаходить на сцені. Вміє розповідати і примушувати слухати себе. Її цікавить медицина, особливо парамедицина. Може стати досвідченим інженером.
 
БІЗНЕС. Тетяна живе за принципом: "Щастя людини - в його руках". Її діяльна натура і велика самолюбство прагнуть успіху і суспільного визнання. Рішучий характер допомагає їй зробити кар'єру. Сувора виконавиця власного, собі заданого прагнення. Зустріч з нею завжди обнадіює. Ділова хватка дивна. Здатна виконати будь-яку роботу. Увага начальника особливо стимулює її.
 
День Ангела 25 січня, 23 лютого, 14 березня, 3 квітня, 17 травня, 23 червня, 21 липня, 18 серпня, 3 вересня.
 
Відомі люди з ім'ям Тетяна
 
Тетяна Яблонська (1917 - 2005) радянський, український живописець. Народний художник СРСР (1982), лауреат Державної премії СРСР (1979) і двох Сталінських премій другого ступеня (1950, 1951).
 
Тетяна Ліознова (народ.1924) кінорежисер, зняла «Сімнадцять миттєвостей весни», «Три тополі на Плющисі»
 
Тетяна Самойлова (народ.1934) радянська актриса, заслужена артистка РРФСР (1963), народна артистка РФ (1992). Лауреат Премії журі XI Каннського фестивалю «Апельсинове дерево» як «Сама скромна і чарівна актриса» (1957), за фільм «Летять журавлі»
 
Тетяна Буланова (нар. 6 березня 1969, Ленінград, СРСР) - російська естрадна співачка і актриса, заслужена артистка Росії (2004). Дворазова володарка Національної російської премії «Овація».
 
Тетяна Лазарєва (нар. 21 липня 1966, Новосибірськ) - російська актриса, комік, телеведуча, лауреат премії ТЕФІ. Член опікунської ради благодійного фонду «Творення». Колишній член Координаційної ради російської опозиції.

| Жіночі Т «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸