5 493 Рос.верс.

Анна

Анна

Ім'я Анна з івриту перекладається як «хоробрість», «сила», «благодать». У християнстві Анна - мати Богородиці, бабуся Ісуса Христа (богопраматір), дружина святого Іоакима, яка народила дочку чудесним чином після довгих років бездітного шлюбу. Тому також це ім'я перекладають як «милість божа».
Внутрішньо Анна безкомпромісна і правдолюбива, а із зовнішнього боку - це справжній шибеник. У погляді Анни читається пристрасність. З роками жінка стає мудра, немов володіє якимись таємними знаннями.

Розшифровка імені по буквах:
 
А - сила і воля
Н - творчі амбіції, гострий розум і увага до здоров'я
Н - творчі амбіції, гострий розум і увага до здоров'я
А - сила і воля
 
ЗОДІАК ІМЕНІ. Діва.
 
ПЛАНЕТА. Прозерпіна.
 
КОЛІР ІМЕНІ. Червоний, блакитний, матовий бежево-рожевий.
 
КАМІНЬ-ТАЛІСМАН. Рубін.
 
РОСЛИНА. Горобина, рожева айстра, чорниця.
 
ТВАРИНА. Заєць, рись.
 
ОСНОВНІ РИСИ. Внутрішня безкомпромісність, правдолюбство.
 
ТИП. Аннушка-Сударушка. Досить подивитися в очі Ганнусі, щоб зрозуміти, яким був погляд нашої праматері Єви - в них пристрасність полуденних променів. Справжній шибеник. Підстерігає жертву, як її тотемна тварина - рись. Дорослішаючи, справляє враження людини, що володіє якимось таємним знанням, що читає Книгу Життя.
 
ІМ'Я І ХАРАКТЕР. Анна - велика клопотуха. Вона схожа характером на юркую пташку, яка безперестанку в'є гніздечко, де б не знаходилася: вдома чи на роботі. Вона живе не тільки своїми, але й чужими клопотами. Іноді ця властивість приймає трішки хворобливий характер - і тоді Нюра стає нестримною пліткаркою. Анна акуратна, уважна, жаліслива - на шкоду собі та іншим. Це, строго кажучи, жертовна натура або яка вважає себе такою.
Анна - випромінююча світло ... У Ганні з дитинства проявляється її головна якість - доброта. Вона з радістю доглядає за кошенятами, щенятами, пташками. Грає з ляльками, немов з молодшими дітьми. У більш старшому віці здатна надати серйозну допомогу своїм близьким, що потрапили в скрутне становище. Занурення і злиття з чимось глибоким, але безособовим, недопроявленним і зовні незачепленим, поєднуються в Анне з внутрішньою енергією, яка приймає форму віри і милосердя, розуміння будь-чого як частини чогось цілого і нероздільного. Анна здатна полюбити хворого, питущого або невдаху. При цьому ніколи не шкодує про свій вибір. Вона покірно несе свій хрест, прагнучи допомогти нещасній людині. Пробуджує в ньому спрагу життя і прагнення до боротьби за місце під сонцем. Як правило, її хвилює і викликає відповідну реакцію, все, що відбувається навколо.
 
ПСИХІКА. Інтроверт, не піддається впливу. Володіє неймовірною пам'яттю. Анна примхлива і вимоглива. Далеко не всякий зуміє пристосуватися до змін її настрою.
 
ІНТУІЦІЯ. Ганною керує ясновидіння. Передчуває, відгадує, обволікає вас своєю чарівністю.
 
ІНТЕЛЕКТ. Занадто аналітична. Її рисячі очі нічого не пропускають. Завдяки миловидності і чарівності може схилити на свою сторону не тільки близьких.
 
МОРАЛЬНІСТЬ. Не надто сувора. Ганні здається, що вона має право розпоряджатися моральними принципами і міняти їх на свій розсуд. Допоможе старенькій сусідці з покупками і в роботі по дому. Турботи рідних і близьких стають і її турботами. Навколишні нерідко цим зловживають, але Ганна на них не ображається.
 
ЗДОРОВ'Я. У Ганни крихкі кістки і дуже вразливий шлунок. Слід дотримуватися дієти і пізно не вечеряти. Можливі нещасні випадки пов'язані з транспортом. У дитинстві треба стежити за очима.
 
СЕКСУАЛЬНІСТЬ. Секс для Анни - все або нічого. Все - коли любить, а нічого - коли не любить. Вона стримано-пристрасна, зриви бувають рідко. Нерідко має привабливу зовнішність. Спокушати чи переслідувати любов'ю Анну марно: вона сама робить вибір. Одночасно може мати чоловіка і коханця, вважаючи, що зберігає вірність і тому, й іншому.
Коханому в змозі дати все багатство хтивості за умови, що він не буде стримувати її поривів. Розглядає своє тіло як цінний інструмент, який здатний оцінити по достоїнству тільки віртуоз. Сексом вона любить займатися довго, насолоджуючись його окремими фазами і повною розкутістю. Після бурхливої ночі залишається збудженою протягом декількох днів. Її чоловіки - Василь, Сергій, Леонід, Павло, Михайло, Андрій, Анатолій і Володимир.
 
ШЛЮБ. Перший шлюб Анни часто буває невдалим - і це надовго вибиває її з колії. Анна - вірна й віддана дружина, зрад не переносить. Якщо стикається з брутальністю й хамством, то замикається в собі й терпляче перечікує до кращих часів. Випробування самотністю, пов'язане з можливим розлученням, для Ганни не завжди переважніше потоптаній гідності. Чоловіки, діти і бездомні цуценята живуть у Ганни, як у Христа за пазухою. Вдалий шлюб з Олексієм, Борисом, Євгеном, Захаром, Костянтином і Степаном. Невдалий - з Олександром, Георгієм, Сергієм, Левом, Станіславом.
 
ЗАХОПЛЕННЯ. Вміє шити й красиво одягатися. Любить возитися з дітьми.
 
ПОЛЕ ДІЯЛЬНОСТІ. Медицина. Вміє розповідати і примушувати слухати себе. Може стати досвідченим інженером, сестрою милосердя, учителькою, вихователькою. Артистична.
 
БІЗНЕС. Добросовісна, працює з незвичайною відданістю, до самозабуття. По духу їй больше підходить робота, пов'язана з людьми. Віддаючи себе повністю роботі, не піклується про матеріальну сторону справи. Працелюбна, проте витрачає енергію не на себе, а на благополуччя тих, хто дорогий її серцю
 
День Ангела, іменини 11 січня, 3 лютого, 16 лютого, 17 лютого, 23 лютого, 26 лютого, 11 березня, 14 березня, 8 квітня, 13 квітня, 11 травня, 23 червня, 25 червня, 26 червня, 18 липня, 3 серпня, 5 серпня, 7 серпня, 29 серпня, 10 вересня, 22 вересня, 11 жовтня, 15 жовтня, 4 листопада, 10 листопада, 11 листопада, 16 листопада, 23 листопада, 27 листопада, 3 грудня, 11 грудня, 22 грудня, 23 грудня.
 
Відомі люди з ім'ям Анна
 
Свята Анна (мати Діви Марії)
 
Анна Візантійська (963-1011 / 1012) дружина київського князя Володимира Хрестителя, рідна сестра візантійського імператора Василя II, перша цариця на Русі
 
Анна Ахматова (видатна поетеса)
 
Анна Австрійська (1601-1666) іспанська принцеса, королева і регент Франції)
 
Анна Кареніна (героїня роману Льва Толстого)
 
Анна Марія Тюссо (засновниця Музею воскових фігур у Лондоні)
 
Ганна Герман (знаменита польська співачка, яка виконувала пісні польською, російською та англійською мовами)
 
Анна Семенович (російська фігуристка, актриса і естрадна співачка)
 
Енн Бонні (1700 - 1782) ірландська жінка-пірат
 
Ганна Барвінок (справжнє ім'я - Олександра Куліш, українська письменниця (1828 - 1911)
 
По своїй натурі Анна - клопотуха. Немов пташка вона невтомно в'є своє гніздечко, намагається з однаковим запалом і на роботі, і вдома. Їй властиво жити не тільки своїми, але й чужими клопотами. Часом бажання брати участь у житті інших перетворює Анюту в нестримну пліткарку. Так чи інакше, ця дівчина прагне проявити себе як жертовна натура. Від того вона часто жалісливо на шкоду собі та іншим. Однак це не заважає залишатися їй акуратною і уважною.

| Жіночі А «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸