1 561 Рос.верс.

Раїса

Раїса

На перший погляд Раїса - ангел у плоті, настільки чарівною, спокійною і чуйною вона виглядає. Насправді ж характер Раїси нагадує кремінь - практична, незалежна, працездатна, мудра, рішуча, самостійна, але дратівлива й запальна. Раїса має здатність заспокоювати сварки і конфлікти, на життя дивиться тверезо, в її діях ніколи не зустрінеш порожнечі, вона все робить, як потрібно. Темперамент у Раїси холеричний, але вона вміє тримати «в узді» свої почуття та емоції.

Розшифровка імені по буквах:
 
Р - догматичність і самовпевненість
А - сила і воля
Ї - миролюбність, сприйнятливість і духовність
С - розсудливість, примхливість і владолюбство
А - сила і воля
 
ЗОДІАК ІМЕНІ. Діва.
 
ПЛАНЕТА. Меркурій (Сатурн).
 
КОЛІР ІМЕНІ. Сизий, блакитний, червоно-рубіновий з синьо-сизим, сталевий, червоний, коричневий. Найбільш сприятливі кольори - помаранчевий і білий. Активний, навіть бунтарський червоний колір імені Рая з віком не зникає, а доповнюється чистим і глибоким синім.
 
КАМІНЬ-ТАЛІСМАН. Сапфір, агати, бурштин.
 
РОСЛИНА. Сосна, тюльпан.
 
ТВАРИНА. Жайворонок.
 
ОСНОВНІ РИСИ. Активність, сила, воля, здоров'я, посидючість, практичність, скрупульозність у роботі, веселість і радістність.
 
ТИП. Рівна у спілкуванні з близькими людьми. Сильна, як сама природа. Володіє трохи чоловічим характером. Стартує як стріла або жайворонок. Холерик, тому її краще не дражнити.
 
ІМ'Я І ХАРАКТЕР. Раїса стрімка й некерована ніким і нічим, крім своїх інтересів. Ніякому впливу не піддається, зате любить випробовувати на інших свою владу. Вимоглива і до себе, і до інших. Незвичайно працелюбна. Завжди домагається своєї мети. Може бути другом, якщо це не суперечить її інтересам. Нестримна в гніві, мстива. Але настільки розумна і талановита, що навіть вороги, зціпивши зуби, прощають їй її гріхи. Яскравий характер Раїси поєднує в собі силу з гнучкістю. Їй властиві почуття впевненості в собі, самостійність у прийнятті рішень. Велика особистість, завжди відкрита, але небезпечна для своїх ворогів. Намагається уникати сварок, суперечок, розборок.
 
ДОЛЯ. Раїса нестримно врізається в різні пласти життя - роботу, сім'ю і навіть у гріхопадіння і скрізь виявляється на висоті, бо вміє доводити справу до потрібного їй завершення. Непохитна. Не жінка, а алмазний бур. У дитинстві Рая завжди в центрі дитячих ігор і забав, примушує хлоп'ят згуртуватися, забути образи і займатися спільною справою. Поєднання рухливості і обов'язковості в характері Раїси присутній все життя.
 
ПСИХІКА. Раїсі подобається контактувати з оточуючими. Схильність до аналізу допомагає їй уникати емоційних вибухів і усувати конфлікти ще в зародку. Однак якщо вже вона вибухне, то сила цього вибуху буде колосальною. Раїса - жінка життєва, без комплексів.
 
ІНТУЇЦІЯ. Ні в яку інтуїцію не вірить, вважаючи її несумісною з інтелектом і здоровим глуздом.
 
ІНТЕЛЕКТ. Спілкування з Раїсою сторонній людині не доставляє ніяких турбот, так як вона зазвичай сама бере на себе ініціативу в бесіді. Поводиться дуже доброзичливо і дипломатично. Однак схилити її на свій бік досить важко.
 
МОРАЛЬНІСТЬ. Моральні принципи Раїси залежать від підвалин її оточення. Вона не прощає обману - відразу і назавжди припиняє всі відносини. Від інших чекає рівноцінну витраченим нею емоціям і силам віддачу. А на удар вона відповість ударом, іноді втричі перевищує удар кривдника.
 
ЗДОРОВ'Я. Раїса схильна до повноти, тому їй необхідно стежити за дієтою. Слабкі органи - шлунок і статеві органи. Раїса повинна займатися плаванням, загартовуванням, а відпустку проводити на морі, так як її організму потрібен йод.
 
СЕКСУАЛЬНІСТЬ. По відношенню до чоловіків Раїса виявляє певну агресивність. У дитинстві тримається ближче до батька. Дорослішаючи, не піддається проривів чуттєвості, нею керує розрахунок. Не любить жінок. Величезне значення надає узам шлюбу. Її сексуальні можливості практично необмежені, як в кількісному, так і в якісному відносинах. Вона любить різноманітність, зміну відчуттів в еротичних іграх. Секс для неї - це хороший спектакль, де є імпровізації. У партнера вона попередньо перевіряє його психологічні та фізичні можливості. Інтимне взаєморозуміння вона знаходить з Олексієм, Юрієм, Федором, Михайлом, Сергієм, Петром, Рубеном, Глібом і Володимиром.
 
ШЛЮБ. Раїса - хороша господиня. У сім'ї вона головує, формує весь уклад життя. Під її керівництвом сім'я успішно долає всі труднощі. Коли все добре в сім'ї, Раїса вся сяє й світиться. Вона ладнає з усіма родичами. Зазвичай Раїса з чоловіком утворюють цілком стійку і гармонійну пару. Розхитати такий союз майже неможливо. Чоловік навіть не помічає, як стає знаряддям в її руках. Але до старості її прагнення впливати на людей частенько перетворюється на буркотливість і буркотіння. Вдалим шлюб Раїси буває з Володимиром, Глібом, Євгеном, Михайлом, Сергієм, Федором або Юрієм. Неміцний шлюб з Ігорем, Степаном і Яковом.
 
ЗАХОПЛЕННЯ. Любить подорожувати або просто відпочивати на природі. Жадає нових вражень, у тому числі і сексуальних. Їй подобається робити покупки для всієї родини - і це їй вдається особливо добре. У компанії поводиться розкуто і весело, любить співати.
 
ПОЛЕ ДІЯЛЬНОСТІ. Сфера її діяльності вельми обширна. Її енергійна натура змушує приділяти багато уваги, кар'єрі і професійному зростанню.
Вона може стати лікарем, фармацевтом, захоплюється точними науками, мовами. Раїса від природи - вихователь і вчитель, прагне всіх повчати. Серед таких жінок є агрономи, господині барів та кафе.
 
БІЗНЕС. Як правило, Раїса не намагається створити про себе гарне, хоча й помилкове враження. Хитрість і спритність їй не властиві. Вона прагне йти напролом, долаючи біди і нещастя працею і завзятістю. Нейтралізує виникаючі конфлікти. Любить сенсацію, з ентузіазмом підхоплює нові ідеї. Іноді здається, що вона задоволена всьому на світі. Але за цією уявною задоволеністю Раїса звичайно продовжує гнути свою лінію потрібної їй поведінки людей. Всім помітні її організаторські здібності, тому часто вона виходить у лідери.
 
День Ангела 18 березня, 7 серпня, 5 вересня, 18 вересня, 23 вересня, 6 жовтня.
 
Відомі люди з ім'ям Раїса
 
Раїса Олександрійська, Іраїда Олександрійська, Антінопольская (мучениця)
 
Раїса Горбачова дружина Президента СРСР М. Горбачов.
 
Раїса Лемберк уроджена - Ліфшиц; письменниця, публіцистка, перекладачка, дружина перекладача Михайла Лемберка
 
Раїса Кудашева (1878 - 1964) радянська поетеса, письменниця; автор слів пісні «В лесу родилась елочка»
 
Раїса Богатирьова уроджена - Лактіонова; український політичний і державний діяч
 
Раїса Кириченко (1943 - 2005) відома українська співачка
 
Раїса Бєляєва уроджена - Гуріна; український літератор, мемуарист і кінознавець
 
Раїса Єсипова (1906 - 2004) радянська актриса театру і кіно
 
 
Жити поруч з Раїсою досить складно, її деспотичний характер часто призводить до того, що оточуючі намагаються з нею спілкуватися якнайменше. До жінок Раїса відчуває неприховану неприязнь, а іноді навіть агресивність. З близькими Рая, як правило, дружелюбна, проте до тих пір, поки її інтереси не ущемляються.
 
Оточення Раїси складається з людей, яких вона може використовувати в своїх цілях. Чоловік і близькі Раїси повинні змиритися з її непередбачуваністю в поведінці. За умови, якщо оточуючі будуть відповідати на дружелюбність Раїси таким же теплом, вона завжди буде до них уважна.

| Жіночі Р «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸