3 771 Рос.верс.

Олександра

Олександра

Ім'я Олександра в перекладі з грецького означає «мужня», «захисниця». Парне чоловіче ім'я - Олександр. Дівчина з ім'ям Олександра просто зіткана з протиріч. Сторонньому спостерігачеві дуже важко визначити її типаж. Одночасно вона і привертає до себе невтомністю і жвавістю, і відштовхує від себе колючим характером. Дуже часто Олександра діє необдумано, що відбувається у великій мірі через її неспокійність, і, як наслідок, частенько потрапляє в безнадійні ситуації.

Розшифровка імені по буквах:
 
О - експансивність і емоційність
Л - винахідливість, артистичність і логіка
Е - спритність, добре володіння мовою і допитливість
К - стійкість, слабкість нервів і прозорливість
С - розсудливість, примхливість і владолюбство
А - сила і воля
Н - творчі амбіції, гострий розум і увага до здоров'я
Д - примхливість, комунікабельність і привітність
Р - догматичність і самовпевненість
А - сила і воля
 
ЗОДІАК ІМЕНІ. Овен.
 
ПЛАНЕТА. Марс.
 
КОЛІР ІМЕНІ. Сріблясто-сірий, блакитний, червоний в поєднанні з темно-коричневим.
 
КАМІНЬ-ТАЛІСМАН. Авантюрин.
 
РОСЛИНА. Глід, кипарис, гортензія.
 
ТВАРИНА. Дог, гіпопотам.
 
ОСНОВНІ РИСИ. Олександра зіткана з протиріч.
 
ТИП. Важко визначна. Жвава, неспокійна, невтомна, завжди поруч. Вона, як і її тотем глід, одночасно і зачаровує, і коле. Діє навмання, стрімголов. Потрапляє в безнадійні ситуації, з яких важко виплутатися.
 
ІМ'Я І ХАРАКТЕР. Зазвичай характер схожий з чоловічим. Її натура двоєдина і суперечлива. Олександра все життя робить вигляд, що їй все на світі байдуже. Немов цураючись свого <мужнього імені>, вона прагне бути особливо жіночною, елегантною, загадковою - і це їй цілком вдається. Мало знайдеться імен настільки привабливих, як це! У Олександрі немає бійцівських якостей: вона згідлива, намагається посмішкою згладити будь-який конфлікт. У неї безліч друзів, вірніше, приятелів. Але душу свою вона береже в недоторканності навіть від найближчих. Якщо Саша - єдина дитина в сім'ї, то вона стає впертою і примхливою. Неохоче грає з іншими дітьми.
 
ПСИХІКА. Відчуває гостру потребу в обширних контактах зі світом. Добре розвинута, але трохи безглузда уява. Любить перетворювати всіх, починаючи з батьків, на своїх рабів. Справляє враження замкнутої людини, але в душі вона чиста і чекає такої ж щирості й правдивості від інших. Не прощає найменшого обману - можна назавжди позбутися її довіри. Секс в її свідомості виключений з категорії вищих емоційних відчуттів.
 
ІНТУІЦІЯ. Середня.
 
МОРАЛЬНІСТЬ. Нестійка. Будь що буде, аби отримати бажане.
 
ЗДОРОВ'Я. Гарне. Але часто порушуються життєві цикли, нерегулярні менструації, іноді страждає безсонням і т. д. Слабкі місця - органи дихання, особливо легені. Бувають переломи.
 
СЕКСУАЛЬНІСТЬ. Часто піддається бурхливим поривам: все - або нічого! Тільки велика любов може її приборкати. Фізичне задоволення в сексі вона відчуває з великою інтенсивністю, але не здатна насолодитися ним. У любовній грі не проявляє ніякої ініціативи. На сексуальні теми розмовляти не любить, тому що не може передати свої відчуття словами. Після бурхливої ночі вона може вести себе так, як ніби нічого не сталося - ні ласкавого слова, ні усмішки. Темпераментом Олександри відповідають Володимир, Олександр, Сергій, Оскар, Мирон, Болеслав, Олексій і Ярослав.
 
ШЛЮБ. Шура з дитинства багато спілкується з хлопчиками, і з віком краще почуває себе в чоловічому товаристві. Заміж виходить пізно й стає не тільки прекрасною господинею, але і хорошим другом чоловікові. У неї багато дітей, це турботлива мама. Для родини здатна зробити багато чого. Прикрасити кімнату буквально нічим, приготувати якесь немислиме блюдо, з нічого спорудити приголомшливий наряд. Щасливим шлюб буде з Анатолієм, Андрієм, Віктором, Іваном, Петром, Семеном, Юрієм. Не годяться в чоловіки Валентин, Валерій, Євгеній, Георгій, Микола, Степан.
 
ЗАХОПЛЕННЯ. Любить подорожувати, проводити час за містом. Разом з чоловіком любить дивитися футбол або хокей. Володіючи хорошим здоров'ям, займається спортом, проявляє при цьому цілеспрямованість і домагається значних успіхів. Любить читати. Домашні справи її не приваблюють.
 
ПОЛЕ ДІЯЛЬНОСТІ. Займається всім, що пов'язано з поїздками, а також медициною. Дуже добре пристосовується до ситуації. Піддається чужому впливу. Олександра прагне здобути вищу освіту, щоб відчувати себе впевнено в житті. Може стати лікарем, бухгалтером, учителем, директором, секретарем, водієм машини.
 
БІЗНЕС. Життєвий шлях: шибеник - ділова жінка. В суспільстві та сім'ї настільки активна, що на ніжність не завжди вистачає сил. Успіхів домагається завдяки своїй працездатності.
 
День Ангела, іменини 22 березня, 2 квітня, 6 травня, 31 травня, 17 липня, 13 жовтня, 19 листопада, 23 грудня.

 

Відомі люди з ім'ям Олександра
 
Олександра Федорівна Романова - російська імператриця
 
Олександра Петрівна (велика княгиня, засновниця Київського Покровського жіночого монастиря (1838-1900)

 

Олександра Дальстрем (шведська актриса)
 
Олександра Зарецька (ізраїльська фігуристка)
 
Олександра Пивоварова (російська топ-модель)

 

Олександра Стан (англ. Alexandra Stan, рід. 10 червня 1989, Констанца, СРР) - румунська співачка.
 
Домашні справи - не саме улюблене заняття дівчини. Швидше навіть навпаки. Олександра прагне подорожувати або займатися спортом. Відпочинок за містом або спільний перегляд з чоловіком хокею або футболу - улюблені заняття цієї жінки. У спорті Саша проявляє цілеспрямованість і може домогтися солідних результатів.

| Жіночі О «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸