8 019 Рос.верс.

Євгенія

Євгенія

Ім'я Євгенія - це жіноча форма чоловічого імені Євген, в перекладі з давньогрецької мови означає «благородна», «високошляхетна», «нащадок шляхетського роду». Вважається, що ім'я Євген звучить м'якше, ніж його жіночий варіант - Євгенія. Але, як кажуть, про смаки не сперечаються. У СНД ім'я Євген (Євгенія) почало широко використовуватися в XIX столітті. Так називали своїх дітей дворяни, але вживалося ім'я в основному на французькому варіанті - Ежен (потім від нього з'явилося сучасне зменшувальне - Женя).
В Англії ім'я Євгена вживається як Юджинія (Джина), в Іспанії - Еухенія, у Польщі - Еугеніу (Геня), у Німеччині - Ойген (Генія). Зменшувально-пестливі звертання Єва і Дженна є також самостійними іменами.

Розшифровка імені по буквах:
 
Є - життєстійкість, проникливість і балакучість
В - мінливість і відсутність регулярності
Г - сумлінність і увага до деталей
Е - спритність, добре володіння мовою і допитливість
Н - творчі амбіції, гострий розум і увага до здоров'я
І - миролюбність, сприйнятливість і духовність
Я - творчі здібності, гідність і інтелігентність
 
ЗОДІАК ІМЕНІ. Козеріг.
 
ПЛАНЕТА. Марс.
 
КОЛІР ІМЕНІ. Темно-зелений, блакитно-зелений, блакитний, бежево-оранжевий і димчасто-лимонний.
 
КАМІНЬ-ТАЛІСМАН. Смарагд.
 
РОСЛИНА. Ялиця, будяк, глід.
 
ТВАРИНА. Гірська кізка, гіпопотам.
 
ОСНОВНІ РИСИ. Вольова, активна, товариська, видна, представницька, сексуальна.
 
ТИП. Важко визначити. Євгенія, як і її тотем глід, одночасно і чарує, і коле. Може діяти навмання, стрімголов. Молода і гаряча. Має здатність потрапляти в безнадійні ситуації, з яких потім важко вибратися.
 
ІМ'Я І ХАРАКТЕР. Євгенія вперта й уразлива, пунктуальна, економна і запаслива. У неї строгі смаки. Чуть-чуть нуднувата, але вірна і надійна. Це яскрава натура, дика, честолюбна. Її вчинки не завжди можуть бути пояснені з точки зору звичайної логіки. Євгенія - рішуча жінка. У будь-якій ситуації вона - як риба у воді. Дівчинка Женя придумує власний світ, що сторонній людині важко зрозуміти - там свої закони і правила. У неї може з'явитися інтерес до релігії. Може захопитися рукоділлям, вишивкою. Здатна подовгу грати на самоті, але їй не чужі звичайні дитячі розваги: велосипед, ляльки. Допитлива, вчиться з інтересом. Справедлива, готова надати допомогу. Любить спілкуватися з батьками. До дружбу з хлопчиками ставиться строго. Вона нестандартна, нестабільна, непосидюча. З легкістю змінює місце роботи, місто, іноді - сім'ю. І все це без особливих ускладнень. Доля тягне її, і вона не чинить опір.
 
ПСИХІКА. Відчуває гостру потребу в обширних контактах зі світом. У неї добре розвинена, але трохи навіжена уява. Любить всіх перетворювати на своїх рабів, починаючи з батьків. Натура пристрасна, невгамовна, з багатою уявою і майже без механізмів самообмеження, без почуття наближення небезпеки. Щось почавши, вона вже не може зупинитися, навіть якщо її шлях веде у прірву.
 
ІНТУЇЦІЯ. Середня.
 
ІНТЕЛЕКТ. Як правило, твердо впевнена, що все добре знає і не без підстав покладається на здоровий глузд. Швидше працелюбна, ніж талановита. Домагається успіхів завдяки великій працездатності.
 
МОРАЛЬНІСТЬ. Нестійка: у що б то не стало повинна отримати бажане. Євгенія зможе прийти на виручку в найважчий момент і зробить це, не шкодуючи себе і не соромлячись у засобах. Своя у своєму колі. Близькій людині в підтримці не відмовить ніколи.
 
ЗДОРОВ'Я. Хороше. Але часто порушуються життєві цикли, нерегулярні менструації. Іноді страждає безсонням. Можуть бути переломи. Слабкі місця - органи дихання, особливо легені.
 
СЕКСУАЛЬНІСТЬ. Часто піддається бурхливим поривам - все або нічого! Тільки велика любов може її приборкати. Закоханість Євгенії - це почуття, загострене до крайності, до самозабуття. Вона відчуває партнера всією шкірою - і по одному виразу очей здатна вгадати його бажання. Не всякий чоловік може задовольнити цю палку жінку. Вона дуже чутлива до еротичної гри, без неї не може досягти піку насолод. Євгенії найближче Володимир, Павло, Анатолій, Валерій, Владислав, Костянтин і Єгор. Підвищена сексуальна Євгенія Володимирівна.
 
ШЛЮБ. Євгенії більше до душі чоловіки зі старомодними манерами, ввічливі і стримані. Шлюб сприятливий з Володимиром, Глібом, Єгором, Аркадієм, Костянтином і Петром. Може бути невдалим з Опанасом, Віталієм, Всеволодом, Максимом та Едуардом.
 
ЗАХОПЛЕННЯ. Вміє красиво накрити стіл і приготувати вишукані страви.
 
ПОЛЕ ДІЯЛЬНОСТІ. Все і вся навколо неї повинно бути в русі. Займається всім, що пов'язано з поїздками, а також з медициною і парамедициною. Дуже добре пристосовується під ситуацію, піддається чужому впливу. Може бути директором школи, його секретарем, хорошим лікарем, юристом або домогосподаркою.
 
БІЗНЕС. Вимоглива в роботі, любить відновлювати справедливість. Схильна підпорядковувати собі людей і насолоджуватися цим.
 
День Ангела 6 січня, 18 січня, 19 липня, 1 серпня, 12 вересня.
 
Відомі люди з ім'ям Євгенія
 
Свята Євгенія Римська (ранньохристиянська мучениця)
 
Євгенія Сербська (княгиня)
 
Євгенія Адамова (живописець, автор тематичних картин, присвячених життю туркменського народу (1912 / 13-1991)
 
Євгенія Монтіхо (французька імператриця і дружина Наполеона III)
 
Євгенія Володіна топ-модель
 
Євгенія Сміт, вона ж Євгенія Драбек Сметіско (1899 - 1997) американська художниця, автор книги «Анастасія. Автобіографія російської Великої княжни », в якій стверджується, що вона є Великої княжною Анастасією Миколаївною, дочкою Миколи II. Поряд з Ганною Андерсон є однією з найвідоміших жінок, які видавали себе за чудесним чином врятуваних при розстрілі царської сім'ї княжну
 
Євгенія Шміріна німецько-українська шахістка, віце-чемпіонка першості Європи серед дівчаток до 14 років (2002)
 
 
Євгенія дуже любить дітей, а діти, в свою чергу, завжди відповідають їй взаємністю, хоча й побоюються її. Домашнє господарство не можна назвати її покликанням, але якщо у неї раптом з'явиться бажання, вона приготує дуже смачну страву і витончено накриє стіл. Часто Євгенія прагне зайняти чільне становище в сім'ї, і на цьому грунті у неї бувають розбіжності з чоловіком. Також її можна назвати економною і запасливою господинею.
 
Ця жінка володіє дуже образливим характером, може заводитися через дрібниці і тим самим зіпсувати настрій оточуючим її людям. Євгенія сама створює привід для конфліктів. Якщо вона захоче, то зможе перехитрити абсолютно кожну людину.

| Жіночі Є «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸