4 882 Рос.верс.

Людмила

Людмила

Ім'я Людмила - це слов'янське ім'я. Дослівний переклад цього імені звучить як «мила людям». Це ім'я було забуто, тому дуже довгий час не вживалося. Про ім'я Людмила згадав російський поет епохи романтизму Василь Жуковський. Так він назвав одну зі своїх балад, яку написав в 1808 році. Пізніше Олександр Сергійович Пушкін використовував це ім'я в своїй поемі «Руслан і Людмила», написаній десятьма роками пізніше. Але популярним ім'я Людмила стало лише в 30-50-х роках XX століття. Ласкаве звернення Люся (Люсі) має іноземний аналог. Це ім'я Луція (читається як Люсі), що має латинське походження, і означає «світло».

Розшифровка імені по буквах:
 
Л - винахідливість, артистичність і логіка
Ю - жорстокість, великі амбіції і відсутність регулярності
Д - примхливість, комунікабельність і привітність
М - сором'язливість, дбайливість і працьовитість
И - приземленість і практичність
Л - винахідливість, артистичність і логіка
А - сила і воля
 
ЗОДІАК ІМЕНІ. Терези
 
ПЛАНЕТА. Венера.
 
КОЛІР ІМЕНІ. Бежевий, фіолетовий, блакитний, бузковий, поєднання яскраво-білого з матово-бірюзовим.
 
КАМІНЬ-ТАЛІСМАН. Жовтий сапфір.
 
РОСЛИНА. Ліщина, хризантема, омела.
 
ТВАРИНА. Півень, персидський кіт.
 
ОСНОВНІ РИСИ. Сприйнятливість, товариськість, активність, сексуальність, дбайливість, поблажливість.
 
ТИП. До Людмили важко наблизитися, як і до її тотему - бойового півння. Це холерик, що не прислухається до слів, але у Людмили добре серце.
 
ІМ'Я І ХАРАКТЕР. Людмила - дуже темпераментна жінка, яка з почуття вродженої рівноваги (до нього вона прагне все життя) намагається здаватися скромницею. Це образ простору, що відкрився від внутрішнього імпульсу проникливих впливів, які, подібно сніжній лавині, вільнио покривають простор. Людмила завжди знаходиться в гущі життя. Їй повною мірою дістаються і радості, і особливо клопоти і прикрощі. Людмили з по батькові Миколаївна, Володимирівна, Олександрівна і Дмитрівна мають більш важкий характер, ніж інші.
Людмила відноситься до тих, хто відміряє і зважує. Люда з раннього дитинства освоює навички ведення домашнього господарства. Старанно доглядає за ляльками, шиє для них одяг. Їй подобається налагоджувати відносини між однолітками. Дорослішаючи, стає більш самолюбною, більше уваги приділяє собі. Людмила виразно різка, рідко щаслива, скупа.
 
ПСИХІКА. Людмилі властива любов до ближнього, яка, щоправда, іноді приймає дивні форми. Рухливий і нестійкий тип психіки штовхає її на абсолютно незрозумілі вчинки,приносять їй тільки шкоду. Вона легко піддається навіюванню, часто змінює погляди. Рідко віддається поривам свого серця. <Благородне безумство> - не її стихія.
 
ІНТУЇЦІЯ. Надзвичайно розвинена, особливо якщо Людмила ставить медичний діагноз або дає психологічну оцінку особистості.
 
ІНТЕЛЕКТ. Володіє аналітичним складом розуму, але часто тоне в дрібницях і стає несправедливою і необ'єктивною. Допитлива, з добре розвиненою пам'яттю. Надмірна збудливість нерідко позбавляє її здорового глузду.
 
МОРАЛЬНІСТЬ. Людмила - вихователька, ревнітельніца моральності. Нестійкі моральні принципи тільки додають їй чарівність. Вона з жаром береться влаштовувати долі дорогих їй людей, але ці зусилля часто призводять зовсім не до тих результатів, які хотілося б отримати. Вона сьогодні гаряче може відстоювати те, що вчора відкидала.
 
ЗДОРОВ'Я. Залізне, хоча Людмила веде ненормальний спосіб життя: плутає день з ніччю, спить, коли може. У неї порушена циркуляція крові, а це
загрожує варикозним розширенням вен.
 
СЕКСУАЛЬНІСТЬ. Ця благородна жінка бажає кохати і бути коханою, приймати і відкидати, володіти й віддавати. Як правило, оточена друзями. Віддана коханому, ревнива. Бажання подобатися часом їй шкодить. Жіноча чарівність допомагає Людмилі до певного моменту.
 
ШЛЮБ. Людмила - розсудлива, майже бездоганна господиня. Вона ненавидить перешкоди і в'яне від критики. Саме тому Людмила - організуюча сила, центр своєї сім'ї, чудова мати і дружина. Тут її царство, стихія, сцена, на якій вона грає головну роль. У неї відмінний смак, витончені звички. Діти завжди виглядають ошатно. У разі розлучення Людмила не падає духом і наполегливо намагається знову вийти заміж. Весілля може зіпсуватися в самий останній момент. Щасливий шлюб можливий з Олександром, Андрієм, Дмитром, Євгеном, Кирилом, Іллею. Треба бути обережною з Єгором, Миколою, Степаном та Едуардом.
 
ЗАХОПЛЕННЯ. Людмила багато читає, потребує постійного спілкування. Любить ходити в гості і приймати гостей. Їй необхідні заохочення, захоплення, схвалення, удача у всьому. Любить створювати затишну обстановку. Чудово готує, проявляючи винахідливість і своєрідність.
 
ПОЛЕ ДІЯЛЬНОСТІ. Робота для Людмили - поле битви, де можна вийти за рамки дозволеного. Їй подобається все гарне і помітне. Не виносить кропіткої регламентованої роботи. З величезною силою прагне до успіху. Володіє музичними здібностями. Може домогтися гарних результатів у мистецтві і діяльності, що вимагає вміння контактувати з людьми. Може бути лікарем, художницею, скульптором.
 
БІЗНЕС. Вміє правильно оцінювати свої можливості, злегка лукава. Любить суспільство, вміє завойовувати людей. Її чарівність має завжди усвідомлену мету, бо Людмила дуже конкретна і практична людина Однак її постійно переслідує злий рок. Коли вже начебто мета близька, трапляється щось несподіване - і все йде прахом.
 
День ангела 28 серпня, 29 вересня.
 
Відомі люди з ім'ям Людмила
 
Людмила Зикіна (1929-2009) радянська і російська співачка, прославилася виконанням народних пісень, а також пісень, стилізованих під народні, хоча її репертуар був дуже різноманітний. Володарка різних державних орденів і нагород.
 
Людмила Касаткіна (1925-2012) радянська і російська актриса, знялася у фільмах «Приборкувачка тигрів», «Приборкання норовливої», «Викликаємо вогонь на себе», «Операція" Трест "», «Велика перерва», «Принцеса цирку» і багатьох інших
 
Людмила Гурченко (1935-2011) радянська і російська актриса і співачка, знялася майже в ста фільмах, таких як «Карнавальна ніч», «Одруження Бальзамінова», «Дівчина з гітарою», «Мама», «Солом'яний капелюшок», «Віват, гардемарини! »,« Старі шкапи »,« Вокзал для двох »,« Старі стіни »,« Двадцять днів без війни »і багатьох-багатьох інших.
 
Людмила Павличенко (1916-1974) Герой Радянського Союзу, одна з кращих снайперів Другої Світової війни
 
Людмила Семеняка (народ.1952) - радянська і російська балерина, балетмейстер, хореограф, балетний педагог, актриса. Народна артистка СРСР (1986). Лауреат Державної премії СРСР
 
 
Людмила досить амбітна, має намір домогтися успіху, не любить бути підлеглою, але якщо її робота буде пов'язана з самостійним прийняттям рішень, то вона може стати зразком для наслідування іншим працівникам. Її можуть роздирати протиріччя між прагненням до особистого успіху і бажанням створити сім'ю.
 
Вибір її кар'єри може бути прийнятий під впливом своєї сім'ї, тим самим ставлячи під загрозу свої устремління. В іншому випадку, Людмила вибере професії, пов'язані з участю, турботою і підтримкою інших (медицина, психологія, адміністративний персонал, юриспруденція). Також це можуть стати області, що вимагають управління, керівні посади, і ті, які вимагають точності або почуття естетики (музика, спорт, мистецтво)

| Жіночі Л «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸