2 710 Рос.верс.

Лариса

Лариса

Лариса володіє природженою здатністю керувати і досить непогано вміє організовувати заходи. Професіоналом може стати лише в роботі якоїсь вузької спеціальності. Вона ніколи не підводить, тому що завжди намагається продумувати кожне своє рішення і вчинки. Лариса здатна налагодити хороші відносини з будь-яким діловим партнером. Тим не менш, інтуїція часто підводить її, а розум, схильний до аналітичного мислення, виявляється абсолютно беззахисним перед реальним світом, який знаходиться за рамками її професіоналізму.

Розшифровка імені по буквах:
 
Л - винахідливість, артистичність і логіка
А - сила і воля
Р - догматичність і самовпевненість
И - приземленість і практичність
С - розсудливість, примхливість і владолюбство
А - сила і воля
 
ЗОДІАК ІМЕНІ. Овен.
 
ПЛАНЕТА. Сонце.
 
КОЛІР ІМЕНІ. Оранжевий, темно-червоний, темно-синій, біло-червоний з сизим.
 
КАМІНЬ-ТАЛІСМАН. Авантюрин.
 
РОСЛИНА. Липа, глід.
 
ТВАРИНА. Лань, золоторунний баран.
 
ОСНОВНІ РИСИ. Товариськість, працьовитість, виразність, привабливість, високий інтелект.
 
ТИП. Все її життя протікає в спробах зрівноважити дві риси її характеру:  холеричний темперамент і схильність до глибокого співпереживання та жертовності.
 
ІМ'Я І ХАРАКТЕР. Зовні Лариса замкнута, не любить бути відвертою. Її покірний характер може послужити їй погану службу. Подібно до мови полум'я з плавним і світлим вогнем рветься, динамічним вістрям, Лариса поєднує в собі відкритість з проникливістю, плавність з різкістю, створюючи образ пластичної енергії.
Натура Лариси двоїста: в ній є щось величне і одночасно - щось безпорадне. У дитинстві Лара - замкнутий дитина, непомітна на тлі активних, прагнучих виділитися ровесниць. Доглядаючи за якою-небудь твариною, вона зможе подолати свою невпевненість, розвинути в собі віру у власні сили.
 
ПСИХІКА. Лариса надмірно вразлива. Життя привчає стримувати закладену в неї природою агресивність і не нав'язувати оточуючим своїх ідей і переживань. Лариса дуже об'єктивна. Вона була б просто нещаслива, якби їй довелося присвятити своє життя підпорядкуванню кому-небудь. Мислить конкретно, впевнена у своїх силах. Якщо ж мова йде про щось абстрактному, проявляє нерішучість і боязкість, як лань.
 
ІНТУЇЦІЯ. Інтуїція її часто підводить, особливо коли справа стосується особистих відносин.
 
ІНТЕЛЕКТ. Її розум іноді стає безсилим перед загадками, які підкидає дійсність.
 
МОРАЛЬНІСТЬ. Висока. Шукає виправдання чужих помилок, а собі не прощає нічого. Не терпить втручання у своє життя. Багато що приймає близько до серця, дуже ранима.
 
ЗДОРОВ'Я. Чудове (слабкі лише нирки). Дуже активна і не відчуває втоми.
 
СЕКСУАЛЬНІСТЬ. Підпорядкована розуму. Їй не вистачає здорового егоїзму. Лариса ніжна, тонка, чутлива, слухняна в любові. <Солодка жінка>. Таким присвячують вірші. Однак сексуальність її або недостатньо розвинена, або стримується розумом. Буває, що вона так і не розкривається, навіть коли з'являються діти. З таких, як вона, виходять люблячі і вірні дружини.
 
ШЛЮБ. Життя без жінок з таким ім'ям була б прісним. Вийшовши заміж, Лариса не перевиховує чоловіка, а приймає його з усіма недоліками. Зовні здається, що ставлення до нього і дітей - прохолодне. У всякому разі, Лариса рідко кидає роботу, щоб присвятити себе вихованню дітей. Проте єдиною подією, здатною змусити Ларису на розірвання шлюбу, є невірність чоловіка. Вона ставиться до зрад з відразою, хоча майбутня самотність доставляє їй багато неприємностей. Таке можливо при заміжжі з Григорієм, Іваном і Едуардом. А ось щасливий шлюб можливий з Аркадієм, Опанасом, Георгієм, Максимом та Юрієм.
 
ЗАХОПЛЕННЯ. Лариса любить дітей і може бути прекрасним вихователем у дитячому садку.
 
ПОЛЕ ДІЯЛЬНОСТІ. Сфера її діяльності дуже різноманітна. Вона дисциплінована. Як правило, Лариса - багато обдарована натура. Може добитися великих успіхів в лінгвістиці, філології, програмуванні. Може працювати медсестрою, санітаркою, педіатром, стюардесою. Може стати прекрасним педагогом: вона рівна з усіма, нікого не виділяє.
 
БІЗНЕС. Лариса часто повністю присвячує себе роботі і улюбленій справі. Терпляче відноситься до не завжди справедливого до неї відношення. Вимоглива, педантична - аж до створення зайвих проблем для інших і самої себе. З Ларисою зазвичай складаються найкращі ділові відносини. На неї можна покластися, вона не підведе. Природжений керівник, хороший організатор. З людьми строга і холодна, але завжди справедлива. Підлеглі, буває, недолюблюють її через строгість, але за допомогою найохочіше звертаються саме до неї.
 
День Ангела 8 квітня
 
Відомі люди з ім'ям Лариса
 
Лариса Шустерман дівоче прізвище - Ковальчук, Заслужений майстер народної творчості України, професійно займається вишивкою картин гладдю. Автор безлічі робіт, учасник виставок, з них 20 персональних. Її картини демонструвалися на виставках в Україні та за кордоном, вони також знаходяться в приватних колекцій шанувальників мистецтва вишивки
 
Лариса Голубкіна (народ.1940) актриса театру і кіно, народна артистка РРФСР, дебютувала в «Гусарській баладі»
 
Лариса Доліна (радянська і російська естрадна співачка, джазова співачка, актриса, заслужена артистка Росії (1993), народна артистка Росії (1998)
 
Лариса Савицька (народ.1961) уроджена - Андрєєва; жінка, яка вижила після авіакатастрофи і падіння з висоти 5200 метрів
 
Лариса Денисенко (українська письменниця, адвокат, телеведуча)
 
Лариса Ратушна (Ляля Ратушна) (радянська підпільниця, Герой Радянського Союзу (1965, посмертно)
 
Лариса Геніюш (1910-1983) у дівоцтві - Міклашевич, білоруська поетеса, письменниця і громадський діяч
 
Лариса Рейхрудель голова Гуманітарної асоціації єврейських жінок Азербайджану, Посол миру від ООН
 
Лариса Герштейн ізраїльська політична та громадська діячка, активістка репатріантів з СНД, бард; засновник Фонду Булата Окуджави в Ізраїлі. Голова Комітету на захист демократії і прав людини
 
Лариса Алавердян вірменський державний, громадський і політичний діяч
 
Якщо Лариса, як дружина, буде прагнути до положення лідера в сім'ї, то це призведе до краху не тільки її спроби, але і самого шлюбу. Вона вірна своєму чоловікові і родині. Не терпить зрад і не прощає їх. Для неї краще залишитися одній з невлаштованим особистим життям, ніж мати чоловіка, який їй постійно зраджує. Господиня з Лариси виходить не дуже хороша. А роботу вона ніколи не залишить, навіть заради своїх дітей, тому чоловікові доводиться взяти на себе ще й частину обов'язків матері.
 
Лариса часто сувора з оточуючими, може бути навіть холодною, іноді починає нав'язувати свою думку. Вона дуже замкнута особистість і собі в душу пускає далеко не кожного.

| Жіночі Л «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸