4 453 Рос.верс.

Галина

Галина

Ім'я Галина в перекладі з давньогрецької означає «спокійна», «тиха», «безтурботна». Саме так звали одну з морських німф. Тому ім'я Галина також перекладають як «морська гладь». В Іспанії та Італії це ім'я буде співзвучно італійському слову «gallina», що означає «курка, курча», яке багатьом словянам запам'яталося з реклами бульйонних кубиків «Галина Бланка».
Зменшувально-пестливі звертання Гала і Ліна також є самостійними іменами.

Розшифровка імені по буквах:
 
Г - сумлінність і увага до деталей
А - сила і воля
Л - винахідливість, артистичність і логіка
И - приземленість і практичність
Н - творчі амбіції, гострий розум і увага до здоров'я
А - сила і воля
 
ЗОДІАК ІМЕНІ. Овен.
 
ПЛАНЕТА. Сонце.
 
КОЛІР ІМЕНІ. Малиновий, інтенсивний фіолетовий,
поєднання цегляно-червоного з сіро-блакитним.
 
КАМІНЬ-ТАЛІСМАН. Гранат.
 
РОСЛИНА. Сосна, запашний горошок.
 
ТВАРИНА. Галка.
 
ОСНОВНІ РИСИ. Спрямованість до вищої мети.
 
ТИП. Відкрита.
 
ІМ'Я І ХАРАКТЕР. Галину відрізняє завзятість, з яким вона йде по обраному шляху і з якого її неможливо збити. Вона вміє вийти з найважчою ситуації завдяки працьовитості, привітності та вмінню бути милою. Швидка і точна в дії, проте дуже імпульсивна й почуттєва - легко захоплюється, а потім буває пізно ... Її слабкість - любов до дітей і чоловіків. Вона хороший організатор, взагалі - людина «заводна» і дуже добра. Такі жінки або дуже балакучі (не зупиниш!) Або мовчуни такі, що слова не витягнеш. Третього не дано. Галина не може перебувати в неприбраній кімнаті, не може слухати непрофесійного співака чи їсти підгорілий пиріг. Галя в дитинстві - татова донька. Багато в чому схожа на батька, вона успадковує багато рис його характеру. Це накладає відбиток на її поведінку. Любить вбиратися і крутитися біля дзеркала, воліє суспільство хлопчаків. У юності вона трохи менш холодна: це більш яскрава, сильна і хоробра особистість. З віком стає менш рухомий і більш жорсткою. Зібрана, але вміє швидко розслаблятися.
 
ДОЛЯ. Часом їй у житті не щастить. Можливо, тому, що у неї непростий характер.
 
ПСИХІКА. Для Галини характерні повчальність і категоричність суджень. Вона несе в собі постійний, не дуже сильний, але стабільне джерело напруги і занепокоєння. Він служить причиною всіляких конфліктів. У Галини сильна воля, але до певної межі, за яким вона може зламатися. За вдачею песимістка. На зовнішні подразники реагує слабо, але іноді може впадати в лють. Позбавлена навіть натяку на мстивість.
 
ІНТУЇЦІЯ. З потрібною людиною Галина - вся доброзичливість і люб'язність.
 
ІНТЕЛЕКТ. Розважлива, заздалегідь знає свій інтерес і те, як його реалізувати.
 
МОРАЛЬНІСТЬ. Люди її цікавлять стільки, скільки можуть бути чимсь корисні.
 
ЗДОРОВ'Я. Уважна до свого здоров`я, чистоти будинку і завжди дбає, щоб її оточували акуратні і життєрадісні люди.
 
СЕКСУАЛЬНІСТЬ. Галина дуже витончена, завжди на виду і може заманити у вир. Іноді це - «свавільна панночка». Живе мрією про велику любов і пристрасті, про вірність і відданість. Її сексуальна поведінка відрізняється крайнощами. У сексі бачить осмислену мета - продовження роду. Викликає сильні сексуальні емоції у партнерів, але сама рідко відповідає тим же, хоча любить активних чоловіків. Натурі Галини ближче Євген, Борис, Володимир, Едуард, Владислав, Фелікс, Федір, Валерій і Георгій.
 
ШЛЮБ. Галина вдома ласкава, затишна, спокійна, але вимоглива. Не виключені повторні заміжжя - вона завжди знайде, до чого причепитися в кожному чоловікові. А вибирати є з кого. Це, як правило, найкрасивіший і самий умілий, вважає Галину найкращою дружиною у світі. У шлюбі вона займає провідне положення і уживається з Олексієм, Валерієм, Віктором, Георгієм, Павлом, Станіславом, Яковом. Не зможе ужитися з Єгором, Кирилом, Леонідом, Миколою і Романом.
 
ЗАХОПЛЕННЯ. Любить читати історичні романи, книги про подорожі. Туристичні походи - одне з найдужчих її захоплень.
 
ПОЛЕ ДІЯЛЬНОСТІ. Нерідко Галина - вчителька, вихователька, педагог. Для неї характерні висока освіченість, особливо в гуманітарній області, інтерес до історії та етнографії.
 
БІЗНЕС. Галина поспіває всюди: на роботі, вдома і в розвагах. Але справа у неї на першому місці. Майже завжди домагається успіху. Слово тримає, не підводить, намагається бути обов'язковою. Любить ризикувати, командувати, вимагає беззаперечного підпорядкування. А це не завжди знаходить розуміння у колег і партнерів.
 
День Ангела 23 лютого, 23 березня, 29 квітня.
 
Відомі люди з ім'ям Галина
 
Галина Волчек (актриса, режисер, народна артистка СРСР, Художній керівник театру «Современник»)
 
Галина Брежнєва (дочка Генерального секретаря ЦК КПРС Л. І. Брежнєва)
 
Галина Беніславская (друг і літературний секретар Сергія Єсеніна)
 
Галина Кулакова (спортсменка, чемпіонка Олімпійських ігор в лижних гонках (народ.1942)
 
Галина Шаталова (лікар-нейрохірург, кандидат медичних наук; вчитель здорового способу життя, лауреат премії імені Бурденка)
 
Галина Уствольская (композитор, чия творчість більш відома на Заході, ніж в Росії)
 
Галина Бєляєва - радянська актриса драматичного театру і кіно. Заслужена артистка Росії (2003). Лауреат премії імені В. Холодної
 
Власниці цього імені дуже товариські, але розглядають людей найчастіше з власного інтересу, наскільки та чи інша людина буде корисна для неї. З усіма вона доброзичлива, ввічлива, коректна, посваритися з Галиною досить складно - вона завжди знайде ту саму середину.
 
Галина часто буває в центрі уваги компанії, у неї багато шанувальників. І чоловіка собі вона вибере такого, який потрібен їй - найчастіше це чоловік, який вважає, що кращої дружини, ніж Галина, для нього просто не існує. Галина буде дуже турботливою господинею, дружиною, уважною матір'ю.

| Жіночі Г «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸