4 241 Рос.верс.

Дарина

Дарина

Ім'я Дарина - це жіночий варіант чоловічого давньоперсидського імені Дарій, яке походить від грецького Дарейос. У грецькій мові це ім'я стало транскрипцією перського чоловічого імені Дарайавауша, що означає «володар блага», іноді перекладають як «переможець». За другою версією, ім'я Дарина має слов'янські корені, є сучасною формою слов'янських імен Даріна, Дарена, родинним ім'ям для імені Даролюба, тому значення близьке до поняття «дар» - «подарунок, дарована». Серед нащадків слов'ян також вживається варіант цього імені - Дар'яна.
Дарина - товариська і артистична дівчина. Вона флегматична і одночасно дуже збудлива. У цій жінці завжди буде трохи дитини. Дар'я привертає до себе людей, оскільки дуже легка в спілкуванні, неконфліктна і легко пристосовується до будь-яких умов.

Розшифровка імені по буквах:
 
Д - примхливість, комунікабельність і привітність
А - сила і воля
Р - догматичність і самовпевненість
И - приземленість і практичність
Н - творчі амбіції, гострий розум і увага до здоров'я
А - сила і воля
 
ЗОДІАК ІМЕНІ. Овен.
 
ПЛАНЕТА. Марс.
 
КОЛІР ІМЕНІ. Яскраво-червоний, червоний, червоний, червоно-коричневий.
 
КАМІНЬ-ТАЛІСМАН. Кровавик.
 
РОСЛИНА. Горобина, анемона, чебрець.
 
ТВАРИНА. Жираф, комар.
 
ОСНОВНІ РИСИ. Товариськість, сприйнятливість, збудливість, артистичність.
 
ТИП. Чутлива жінка, флегматична, як і її тотем жираф. Є в ній щось від дитини. Збуджує інтерес. Мила і легка в спільному житті. Швидко пристосовується до будь-якої ситуації.
 
ІМ'Я І ХАРАКТЕР. Дар'я дуже кмітлива - схоплює на льоту. І хоча їй не вистачає завзятості і працьовитості, життя складається досить вдало. У неї прекрасний смак, багата фантазія. Вона гостра на язик, влюблива, дуже приваблива. Дуже яскрава особистість, що обожнює потрапляти у всякі гострі ситуації. Дарина - вогняна жінка ... У дитинстві Даша часто командує своїми однолітками в іграх. Вона імпульсивна у вчинках. Може швидко навести порядок серед дітей і навіть побитися з забіяками. Не виносить самотності, любить гучні й веселі ігри. Багато допомагає мамі по дому. Привчена до організованості та наполегливості. Навчається непогано, але їй не вистачає посидючості. Зате має гарну пам'ять і природну кмітливістю. Від громадської роботи намагається ухилитися. Дар'я аж ніяк не дріб'язкова, завжди вірна друзям, серцевої прихильності. Мужність, грубість і хоробрість закладені в ній спочатку, а всі світлі і радісні якості з'являються поступово.
 
ПСИХІКА. Це жінка з сильними, швидко виникаючими почуттями, але не необачна. Рішучість в думках і вчинках, авторитарність і непередбачуваність суджень. Відкрита світу і досить тверезо оцінює що відбувається. Любить оточувати себе людьми. Від найменшої критики губиться, відчуває почуття занепокоєння, весь час розмірковуючи над тим, погано чи добре вона вчинила, люблять її чи ні? Довго гніватися не спроможна.
 
ІНТУЇЦІЯ. Дар'я позбавлена інтуїції.
 
ІНТЕЛЕКТ. Аналітичний розум, але немає допитливості. Про себе дуже високої думки.
 
МОРАЛЬНІСТЬ. Її вільна поведінка наводить на думку, що в Дарії не існує норм моралі, але це не зовсім так. Добра і хоробра, що володіє сильною волею, вона сміливо бере на себе відповідальність за інших.
 
ЗДОРОВ'Я. Дарині палити не можна, так як вона схильна до захворювань легенів і бронхів.
 
СЕКСУАЛЬНІСТЬ. Неможливо розпізнати її бажання: є воно чи ні. У сексі Дар'я відрізняється безпосередністю, спонтанністю. Любить говорити чоловікові під час близькості жаркі, іноді безсоромні слова. Пекуча, згоріти в її полум'ї - одне задоволення! Чим сильніше вона прив'язана до чоловіка, тим відвертіша її сексуальна поведінка. Для Дар'ї гарні Іван, Антон, Юрій, Михайло, Петро, Федір, В'ячеслав і Андрій.
 
ШЛЮБ. Дарина - домувальниця, іноді лінива. У шлюбі намагається зберегти незалежність, але чоловікові не зраджує. У сім'ї - глава. Буває різкою. Її сім'я завжди дружна, весела і гостинна. Удома вона майстер на всі руки. Ладнає з усіма родичами, при сторонніх чоловіка не лає. Щаслива в шлюбі з Олександром, Антоном, Іваном, Євгеном, Сергієм, Юрієм. Менш щаслива з Олегом, Семеном, Федором, Філіпом та Олексієм.
 
ЗАХОПЛЕННЯ. Добре шиє і в'яже, одягається зі смаком. Її пристрасть - всілякі варення, соління, консервування. Любить кокетувати
 
ПОЛЕ ДІЯЛЬНОСТІ. Часто змінює місце роботи. Найбільше їй підходить робота журналіста, психолога, страхового агента.
 
БІЗНЕС. У бізнесі Дарина може піди досить далеко. У колективі її люблять, але побоюються. Може керувати групою, бригадою, невеликим співтовариством, будучи об'єднуючим і сплачивающим початком. Підлеглі її поважають, а начальство (навіть якщо вона займає найменшу, рядову посаду) побоюється і прагне поводитися при ній більш-менш стримано. Її чудова риса - доводити будь-яку розпочату справу до завершення.
 
День Ангела 14 березня, 1 квітня, 4 квітня, 17 серпня, 18 серпня.
 
Відомі люди з ім'ям Дар'я
 
Дар'я Донцова (народ.1952) справжнє ім'я - Агрипина Донцова, в дівоцтві - Васильєва; російська письменниця, автор «іронічних детективів», член Спілки письменників Росії. Лауреат літературних премій.
 
Даша Михайлова, відома як Даша Севастопольська (1822 - 1892) перша військова сестра милосердя, героїня оборони Севастополя в Кримську війну 1853-1856 роках
 
Одарка Романова (1853 - 1922) українська письменниця і поетеса
 
Ірина Вільде (1907 - 1982) справжнє ім'я і прізвище - Дарина Макогон, після заміжжя - Полотнюк; українська радянська письменниця, внесена ЮНЕСКО в список знаменитих людей XX століття і другого тисячоліття
 
Дар'я Салтикова, відома як Салтичиха (1730 - 1801) у дівоцтві - Іванова; російська поміщиця, яка увійшла в історію як витончена садистка і вбивця декількох десятків підвладних їй кріпаків
 
Дарія Науер швейцарська легкоатлетка
 
Дарія Василянському (Василянському) болгарська художниця
 
Дар'я Полотнюк (1907 - 1982) українська письменниця
 
Тар'я Халонен (народ.1943) президент Фінляндії
 
Тар'я Турунен (народ.1977) фінська співачка (мецо-сопрано), екс-вокалістка групи «Nightwish»

| Жіночі Д «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸