7 758 Рос.верс.

Юлія

Юлія

Ім'я Юлія (стар. Іулія) має дві версії походження. За першою з них, ім'я прийшло з грецької мови і означає «кучерява», «хвиляста», «пухнаста». За другою версією, ім'я з латинської мови і в перекладі означає «липнева» або «з роду Юліїв». У скандинавських країнах часто іменем Юлія називають дівчаток, які народилися в грудні (за співзвучністю зі словом «jul» - «Різдво»)
Жіночі імена Іулітта, Улита, Джульєтта також є спорідненими іменами для Юлії, так як утворені від того ж римського родового імені Julia / Iulia, тільки від зменшувально-ласкавої його форми. Юлія - неймовірно товариська дівчина. Дуже часто дівчата з цим іменем обдаровані творчими здібностями та інтуїцією.

Розшифровка імені по буквах:
 
Ю - жорстокість, великі амбіції і відсутність регулярності
Л - винахідливість, артистичність і логіка
І - миролюбність, сприйнятливість і духовність
Я - творчі здібності, гідність і інтелігентність
 
ЗОДІАК ІМЕНІ. Лев.
 
ПЛАНЕТА. Сонце (Юпітер).
 
КОЛІР ІМЕНІ. Яскраво-жовтий, червоний, світлий бірюзово-зелений, помаранчевий, салатовий, темно-блакитний, синій з вузькою червоною смужкою. Найбільш сприятливі кольори - зелений і синій.
 
КАМІНЬ-ТАЛІСМАН. Янтар, лазурит, сапфір, нефрит.
 
РОСЛИНА. Дуб, соняшник, виноградна лоза.
 
ТВАРИНА. Бабка, олень.
 
ОСНОВНІ РИСИ. Товариськість, сприйнятливість, інтуїція, здоров'я.
 
ТИП. Рухома, помітна, що йде вгору по сходах. Скритна, кілька боязлива і нерішуча. Як і її тотем - виноградна лоза, вимагає догляду, щоб вчасно розквітнути. Щасливе заміжжя або цікава робота для неї - мета життя.
 
ІМ'Я І ХАРАКТЕР. Юлія мудра і ніжна зовні, проте характер її примхливий. Досить добродушна, схильна до благодійності, охоче ділиться з іншими. Дуже добре вміє звинувачувати у своїх проблемах кого завгодно, тільки не себе. У неї немає почуття відповідальності. Юля створена для послуху і при хорошому вплив може досягти успіху. Її істота, переповнене фантазіями, потребує твердої волі. Вибором і підтримкою свого іміджу Юлія не займається. Її поведінка природно і безпосередньо випливає з особливостей її характеру.
 
ДОЛЯ. Юлія відноситься до тих жінок, які складають вино життя ... У дитинстві Юля - дуже ранима і образлива дитина. Настрій у неї може мінятися миттєво. З веселої і життєрадісної дівчинки вона перетворюється в скривджену й мляву. Але чи здатна сама відновлювати свій настрій. Завзята спорщиця, неохоче визнає свою поразку. Погано переносить чужі страждання і вид крові. Не любить одною залишатися в темряві. Часто у Юлі з дитинства розвиваються примхливість і впертість. 
Активна боротьба та протидія для Юлії не характерні, але вихід з важких ситуацій вона знаходить.
 
ПСИХІКА. Трохи дикувата, уникає конфліктів з суспільством. У неї трішки аристократичні манери - не любить простонародних розваг, наприклад ярмарків. Юлії притаманна вражаюча нервова збудливість, стрімкість емоцій - їй подобається бути заводною. Не дарма ж ім'я так схоже на слово "дзиґа". За темпераментом вона сангвінік, але під зовнішньою веселістю і легкістю йде робота душі. Саме їй Юлія зобов'язана своєю природністю і стійкістю.
 
ІНТУЇЦІЯ. Юлія володіє здатністю передбачати основні етапи свого життя.
 
ІНТЕЛЕКТ. Краса Юлії поєднується з досить глибоким інтелектом, великий сприйнятливістю і умінням жити, не нав'язуючи нікому своєї думки, але вміючи прислухатися до чужої. У неї живий розум, схильний до узагальнень, чудова пам'ять, але вона не дуже допитлива.
 
МОРАЛЬНІСТЬ. Її твердість не можна назвати безглуздою упертістю, скоріше це стійкість в нещастях і вміння порівняно спокійно, без екзальтації сприймати рідкісні щасливі подарунки долі. Юлії властиве почуття власної гідності. Вона вірна слову і завжди виконує взяті зобов'язання. Важко переживає зраду або нечесний вчинок.
 
ЗДОРОВ'Я. Хороше. Юлія ніколи не скаржиться, невтомна і витривала. Слабкі органи внутрішньої секреції.
 
СЕКСУАЛЬНІСТЬ. Юлія - дитя кохання, з дитинства оточена поклонінням і з гідністю приймає його.
Вона відкрита світу, не йде в самозамилування, а своєю чарівністю надихає інших. Юлія стримана, але це не виключає поривів чуттєвості, особливо коли зустрічає ідеального партнера. Підвищеною сексуальністю володіє Юлія Ігорівна. Вона вабить і ... йде.
 
ШЛЮБ. Особисте і сімейне життя Юлії далеко не завжди складається просто і легко, так як вона не сприймає ні грубого тиску, ні безхребетності партнера. Вона добре готує. Вміє створити запаси солінь, варений, консервів. Завжди рада приймати гостей. І не тільки смачно нагодує, але й дасть виговоритися. Не дозволить нікому нудьгувати. Міцним буде її союз з Василем, Владиславом, Євгеном, Кирилом, Едуардом. А чи не дуже міцним - з Анатолієм, Андрієм, Миколою, Федором і Філіпом.
 
ЗАХОПЛЕННЯ. Юлія захоплена домашнім господарством. Для неї це сама головна робота, де вона намагається виявити всі свої найкращі якості й чому присвячує весь свій час. Але основне серед захоплень Юлії - книги. А ще вона дуже захоплена всім фантастичним і надприродним.
 
ПОЛЕ ДІЯЛЬНОСТІ. Внутрішню силу Юлії можна назвати універсальною, настільки широкий спектр її можливого застосування. Наприклад, любов до точних наук. Але от любові до навчання немає, вчиться лише за потребою. Тягнеться до богемного життя, намагається досягти загального визнання, проте поступається місцем старшим.
 
БІЗНЕС. Життєлюбний і рухливий характер Юлії може добре допомогти в кар'єрі. Вона вміє бути стійкою. У неї чимало недоброзичливців і ворогів, але і в друзях не бракує. Юлія часто вміє запалювати оточуючих своїм ентузіазмом. А її надмірна напористість в більшості випадків згладжується веселістю і схильністю до гумору.
 
День Ангела 31 травня, 29 липня
 
 
Відомі люди з ім'ям Юлія
 
Юлія Лермонтова (1847 - 1919) хімік, перша жінка - доктор хімії
 
Юлія Старша (39 до н.е. - 14 н.е.) дочка римського імператора Октавіана Августа)
 
Джулія Леннон (1914 - 1958) мати Джона Леннона, який присвятив їй відому пісню "Julia"
 
Юлія Тимошенко (народ.1960) державний і політичний діяч України, прем'єр-міністр України (2005, 2007 - 2010)
 
Джулія Робертс (народ.1967) американська актриса, лауреат премії «Оскар» за кращу жіночу роль (у фільмі "Ерін Брокович", 2000), одна з найбільш високооплачуваних актрис у світі, фільми за участю якої принесли в світовому прокаті прибуток понад два мільярди доларів. 29 квітня 2010 в дванадцятий раз очолила список «найкрасивіших людей планети» за версією журналу «People».
 
Джулія Ормонд (народ.1965) британська актриса театру, кіно і телебачення, лауреат телевізійної премії «Еммі» у 2010 році
 
Юлія Чичеріна (народ.1978) російська поп-рок-співачка
 
Джуліанна Хаф (народ.1988) американська професійна танцівниця (бальні танці) і виконавиця кантрі. Знялася у фільмі «Гаррі Поттер і філософський камінь».
 
Джуліанна Мур (народ.1960) справжнє ім'я - Джулі Енн Сміт; американська актриса. Чотириразова номінантка на «Оскар», лауреат премій «Еммі» і «Золотий глобус», призер Берлінського кінофестивалю, тричі лауреат Венеціанського кінофестивалю
 
Серед друзів Юлі багато як жінок, так і чоловіків. Вона легко спілкується з людьми незалежно від їх статі. Сама вона в приятелі нав'язуватися не буде і з чужої сторони цього не потерпить. Юлію легко образити або поранити, будь-який нечесний вчинок Юлія приймає занадто близько до серця. Ті ж, до кого Юлія прив'язалася, можуть бути впевнені у вірності і сталості почуттів дівчини.

| Жіночі Ю «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸