1 820 Рос.верс.

Фаїна

Фаїна

Ім'я Фаїна має грецьке походження. Утворено від грецького імені Фаейне (Фаїни) і означає «сяюча», «блискуча». Фаїна - одна з «семи дів», які зазнали гонінь і страти в Анкіре (Галатія) в 303/304 році.
Зовні інертна і малорухлива Фаїна насправді - енергійна і швидка в рухах. Фаїні властива деяка нервовість і недовірливість, вона доброзичлива і чуйна. Фаїні важко сидіти на місці, їй потрібно кудись поспішати, комусь допомагати. Фаїна завжди хоче бути в центрі уваги, це високодуховні, чуттєві й миролюбні жінки. Тим не менш, Фаїна здатна на брехню, яку завжди вважає брехнею «на порятунок».

Розшифровка імені по буквах:
 
Ф - вміння адаптуватися, ніжність і своєрідність ідей
А - сила і воля
Ї - миролюбність, сприйнятливість і духовність
Н - творчі амбіції, гострий розум і увага до здоров'я
А - сила і воля
 
ЗОДІАК ІМЕНІ. Близнюки.
 
ПЛАНЕТА. Меркурій (Венера, Місяць).
 
КОЛІР ІМЕНІ. Червонувато-синій, червоний, коричневий, фіолетовий, поєднання матово-смарагдового з бежево-цегляним, бузковий. Найбільш сприятливий - помаранчевий.
 
КАМІНЬ-ТАЛІСМАН. Аметист, бурштин.
 
РОСЛИНА. Інжир, фіалка.
 
ТВАРИНА. Філін.
 
ОСНОВНІ РИСИ. Фаїна темпераментна, вимоглива.
 
ІМ'Я І ХАРАКТЕР. Фаїна - жива, захоплива жінка. Обожнює попліткувати. Володіє дивно рухомою енергетикою. Погано тримає себе в руках і не може підпорядкувати собі емоції, особливо негативні. Чим більше вона стримується, тим сильніше, шаленішими стають її почуття. А зрив неминучий. Хоча Фаїна м'яка за характером і часом здається беззахисною перед підлістю, несправедливістю, заздрістю, насправді вона цілком може постояти за себе. Її серце завжди б'ється нерівно, Фаїна найчастіше - велика жінка, схожа зовні на батька, а імпульсивним характером - на матір. Кохана друзями, хоча і не піддається їх впливу.
 
ДОЛЯ. Фаня - м'яка і незлобива дівчинка. У неї дуже поступливий характер, вона рідко сперечається через дрібниці. Чуйна, завжди всім допомагає. Проявляє педагогічні нахили і багато возиться з малюками. А вони її люблять і слухаються. Вчиться добре. У дитинстві і юності Фаня трохи відрізняється від Фаїни. Сильніше відчувається ознака грубий і трохи слабкіше - сумний. При зіткненні з реальністю в душі Фаїни з'являються стримуючі фактори або її колосальна енергія знаходить собі більш-менш безпечний вихід. Воліє чоловіче товариство. По суті, вона терпима і добра.
 
ПСИХІКА. Гостро реагує на події, Фаїна - типовий інтроверт за характером, а за темпераментом - меланхолік. Часом сумна. Погано, коли Фаїні чуже почуття гумору. Тоді вона дивиться на світ надто серйозно і може накоїти дурниць. Відчуває себе нещасною. Справляє враження малорухомої, інертної, з дещо загальмованою реакцією. Проте це враження оманливе: незважаючи на повноту, Фаїна - швидка в рухах, енергійна жінка.
 
ІНТУЇЦІЯ. У Фаїни дивно розвинена інтуїція.
 
ІНТЕЛЕКТ. Фаїні притаманна добра дотепність. Воно ні в якому разі не зменшує її душевність і чуйність, а навпаки, звільнивши душу від негативних емоцій, Фаїна ще більше добрішає і уникає багатьох непорозумінь з оточуючими.
 
МОРАЛЬНІСТЬ. Фаїна доброзичлива до людей і завжди готова прийти на допомогу. Вона вміє бути твердою і наполегливою, особливо коли захищає інших. Але й себе в образу не дає. Вона не відступиться, поки не зробить все, що може. При цьому вона часто схильна до необдуманих вчинків, часом не зважує можливих наслідків своїх дій. Потім кається. За допомогою ні до кого не звернеться. Жвавість її емоцій не дозволяє їй сидіти на місці і байдуже дивитися на чужі страждання. Запалюючи від малої іскри, вона сама розпалює себе, перетворюючись часом в одне суцільне, всепоглинаюче почуття. Їй сміливо можна відкривати душу.
 
ЗДОРОВ'Я. Фаїна трішки нервова.
 
СЕКСУАЛЬНІСТЬ. У Фаїні воєдино злиті сили чар, бажань і пристрастей, вона сама страждає від своєї <талановитої> стервозності. У любові вона ніжна, м'яка, ласкава. Легко знайомиться, але не поспішає близько сходитися з чоловіком. Для неї важливі любов, довіра, розуміння, хоча і секс не на останньому місці. Але без взаємного почуття вона не вступає в інтимні стосунки. Найчастіше її перший сексуальний досвід буває після весілля. Почуттю любові віддається цілком. Добру енергію Фаїні повинні подарувати ті, хто її любить, Фаїна скромна, в якійсь мірі навіть пуританка. Розмов на інтимні теми не веде. Не виставляє своє особисте життя на загальний огляд. Найбільш сексуальна Фаїна Абрамівна.
 
ШЛЮБ. У сім'ї Фаїни зазвичай багато дітей, яких вона любить, шкодує, але тримає в надзвичайній строгості. Хороша господиня, любить готувати. З радістю приймає гостей і подовгу розмовляє за чаєм. Заміж виходить один раз, найчастіше вдало. Чоловікові змінює рідко. Вкрай рідко йде на розрив стосунків, тільки у випадку зради. Міцним шлюб буває з Геннадієм, Віктором, Ярославом, Олексієм, Ігорем, Романом і Глібом. Їй не підходять Антон, Борис, Іван, Семен, Тимофій, Ян, Фелікс, Степан.
 
ЗАХОПЛЕННЯ. Вільний час Фаїна любить проводити з рідними або друзями, але намагається не їхати далеко від дому. Багато читає, особливо класику. Їй подобаються любовні, пригодницькі фільми, комедії.
 
ПОЛЕ ДІЯЛЬНОСТІ. Фаїна нерідко стає вихователькою в дитячому садку, викладачем в молодших класах або дитячим лікарем. Захоплюється історією, літературою, нерідко пише сама. Може працювати в торгівлі (навіть на керівних посадах), бухгалтером, кухарем, перукарем.
 
БІЗНЕС. Щоб відбутися в житті, любові і роботі, Фаїні доведеться зробити подвиг. Тільки тоді вона пізнає успіх у коханні, теплоту дружби і задоволення від роботи. Це прекрасний працівник, що віддає всі сили справі. Швидко просувається по службі, але не прагне зробити кар'єру. Для неї головне - займатися улюбленою роботою і робити її відмінно, а інше не так уже й важливо.
 
День Ангела 31 травня, 11 червня.
 
Відомі люди з ім'ям Фаїна
 
Фаїна Раневська (1896 - 1984) справжнє прізвище - Фельдман; радянська актриса театру і кіно
 
Фаїна Шевченка (1893 - 1971) російська і радянська актриса театру і кіно, Народна артистка СРСР (1948), лауреат двох Сталінських премій (1943, 1946)
 
Фаїна Лодкіна (народ.1923) підпільниця Великої Вітчизняної війни, учасниця антифашистської організації «Молода Гвардія»
 
Фаїна Вахревою (1916 - 2004) кит. - Цзян Фанлян; перша леді Китайської республіки (Тайвань) в 1978 - 1988 роках
 
Фаїна Коган-Бернштейн (1899 - 1976) у дівоцтві - Аронгауз; радянський історик-медієвіст, перекладач зі старофранцузької і сучасного французької мов; доктор історичних наук (1943), професор (1956)
 
Фаїна Кіршенбаум (народ.1955) ізраїльський політик, Генеральний секретар партії «Наш дім - Ізраїль» («НДІ»)
 
Фаїна товариська, її дуже цінують друзі, однак вплинути на неї вони не в силах. У розмові Фаїна починає з деталей, тому не кожен слухач здатний вислухати Фаїну до кінця. У відносинах Фаїна проявляє себе доброзичливою і чуйною жінкою. Якщо одному потрібна допомога, Фаїна ні в якому разі не залишить це без уваги. Ця жінка не злопам'ятна. Незважаючи на свою самозакоханість, вона ніколи не буде таїти образу довго. Володіючи доброю дотепністю, Фаїна - відмінний слухач, якому можна вилити душу і отримати пораду.
 
Фаїна - відмінна господиня, здатна нагодувати сім'ю вишуканою вечерею. Не дуже охайна, проте вкрай гидлива. Заміж Фаїна, як правило, виходить після двадцяти п'яти років через високі вимог до партнера. Тим не менш, Фаїну не можна назвати чоловіконенависницею, в чоловічому товаристві вона відчуває себе, як риба у воді

| Жіночі Ф «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸