3 177 Рос.верс.

Павло

Павло

Ім'я Павло в перекладі з латинської мови («паулюса») означає «маленький», «незначний», «малюк». Є думка, що це ім'я трактується як «молодший», що було актуально при збігу імен батька і сина.
Зазвичай навколишні тягнуться до Павла. Багато хто готовий розкрити йому свої секрети і почути пораду. У спілкуванні з Павлом не варто забувати про його балакучість. Часто він не приховує свою зайву обізнаність в деяких питаннях і чужих таємницях. Може навіть іноді похвалитися цим. На Павла не можна довго сердитися. Він завжди готовий підкорити своєю чарівністю. Така людина ніколи не буде йти напролом. Для вирішення важких питань Павло буде шукати обхідні шляхи. Він любить філософствувати.

Розшифровка імені по буквах:
 
П - турбота про зовнішність, скромність і відокремленість
А - сила і воля
В - мінливість і відсутність регулярності
Л - винахідливість, артистичність і логіка
О - експансивність і емоційність

 
ЗОДІАК ІМЕНІ. Діва.
 
ПЛАНЕТА. Меркурій.
 
КОЛІР ІМЕНІ. Червоний, фіолетовий, темно-оранжевий.
 
КАМІНЬ-ТАЛІСМАН. Густозабарвлені рубін.
 
РОСЛИНА. Горобина, астра, дуб, лісовий горіх.
 
ТВАРИНА. Їжак, краснопірка.
 
ОСНОВНІ РИСИ. Воля, інтелект, активність, моральність, товариськість, сексуальність, інтуїція.
 
ТИП. Сентиментальний або флегматичний. Павло в одній руці тримає динаміт, а в іншій - запал. Але в хвилини, що вимагають миттєвої реакції, каже собі: Увага! Не робити нічого похапцем. Це будівельник, як і його тотем - бобер. Він сам вибудовує своє життя, інтереси, любов.
 
ІМ'Я І ХАРАКТЕР. Характер непростий, але, як правило, у спілкуванні легкий. У дитинстві Павло - добрий і чуйний. З великим бажанням допомагає мамі доглядати за молодшими дітьми. Ніколи не порушує заборон і переконує інших не переступати рамки дозволеного. З віком ще більше проявляється здатність до співчуття. Однак він мало цікавиться зовнішніми обставинами і людьми. У спокійному і доброзичливому характері Павла немає чогось занадто яскравого й видатного - всі його якості знаходяться в гармонії один з одним і навколишнім світом. Він добрий і чуйний. Його здатність до співпереживання привертає до нього багатьох людей, і вони охоче передають йому свої таємниці, що не завжди добре, бо Павло балакучий і любить похвалитися своєю обізнаністю про чужі проблеми. Інакше кажучи, він неабиякий пліткар і хвалько, але його чарівність настільки велика, що на нього просто неможливо сердитися. Павло схильний до філософствування, але він не борець, тобто з відкритим забралом в бій за правди не кинеться, а спробує відшукати обхідний шлях. Причому в турботі про високі ідеали не забуде врахувати і свій інтерес. Він жінколюбний і меркантильний - цілком земна людина.
 
ДОЛЯ. Будучи вимушеним вирішувати свої проблеми, будувати свою долю, вибирати поле діяльності, він може стати не дуже приємним і зручним у спілкуванні. Яскравих подій у житті Павла небагато, найчастіше він загадковий і незрозумілий оточуючим, можливо, він так і залишиться нерозкритим.
 
ПСИХІКА. Інтроверт. Живе надзвичайно багатим внутрішнім життям. Володіє буйною уявою. Вважає себе домосідом, але багато подорожує, іноді навіть емігрує. Здатний на жертовність, але самолюбний. Незважаючи на це, трохи боязкий. Це людина конкретних цілей і бажань, якому завжди вдається здійснити намічене. Терплячий і вміє чекати результатів своєї роботи.
 
ІНТУІЦІЯ. Дуже сильна. Його допитливість межує з цікавістю. Моментально схоплює приховане підгрунтя. Нічому не дивується.
 
ІНТЕЛЕКТ. Зазвичай сильно розвинений. Глибокий, але трішки інертний розум синтетичного складу, що дозволяє йому з першого погляду оцінювати ситуацію. Хороша пам'ять. Однак йому важко перейти від планування дій до їх реалізації. Любить і може справляти враження. Володіє прекрасним почуттям гумору.
 
МОРАЛЬНІСТЬ. Йому здається, що він має право здійснювати вчинки, не рахуючись з думкою оточуючих. Розвинене почуття товариства. Він здатний любити, але намагається ледве не силоміць примусити інших відповідати взаємністю. Поразки переживає дуже важко, особливо моральні невдачі. У всьому прагне до досконалості, що може призвести до катастрофи. Цікавиться релігією, навіть окультизмом.
 
ЗДОРОВ'Я. Задовільне, але повинен остерігатися розумового перенапруження. Схильний до ожиріння. Схильний до статевого неврозу. Поки він сповнений ентузіазму, почувається здоровою, але як тільки впадає в депресію, все порушується. Слабкі місця - вестибулярний апарат, травний тракт, слух. Слабенький обмін речовин.
 
СЕКСУАЛЬНІСТЬ. Сильна, але залежить від багатьох факторів. Часто намагається виглядати як людина, що думає тільки про духовне, в той час як одержимий демоном чуттєвості, яку доводиться приглушати з моральних або релігійних міркувань. Павло - щедрий і ласкавий коханець, ніжний і пристрасний. Надає великого значення обстановці, в якій проходить його зустріч з жінкою: тиха музика, м'яке світло, квіти. Він буде щасливий з Тамарою, Ларисою, Анною, Інною, Вірою, Анастасією, Катериною та Зінаїдою. Підвищено сексуальний Павло Семенович.
 
ШЛЮБ. Для Павла фізична близькість важлива і в шлюбі. Вона є необхідною умовою гармонійних сімейних стосунків. Якщо його почуття до дружини потухнуть, він відразу почне шукати собі іншу жінку "для душі". Ревнивий, але прощає. Надає допомогу дружині по будинку, велику увагу приділяє дітям. Вдалий шлюб з Вірою, Діною, Катериною, Єлизаветою, Зінаїдою, Майєю, Серафимою, Софією, Ельвірою. Важкий шлюб з Анжелою, Дариною, Наталією, Ніною, Тетяною та Юлією.
 
ЗАХОПЛЕННЯ. П'є в міру, за столом не проявляє сильних емоцій. Можливий відхід у себе, захоплення нетрадиційними науками, східною філософією. Його поведінка в очах оточуючих може стати незбагненною і дивною.
 
ПОЛЕ ДІЯЛЬНОСТІ. Любить вчитися. Може стати відмінним журналістом, здатним математиком. Любить класичні науки, хоча захоплюється також мовами. З нього може вийти тлумачний адміністратор або юрист. Цікавиться всім, що пов'язано з ораторським мистецтвом, тому може стати працівником радіо чи телебачення. Подобається також професія вчителя, особливо тому, що у вчителів довгий відпустку. Буде і відмінним касиром, так як любить все, пов'язане з грошима.
 
БІЗНЕС. У роботі винахідливий, але рідко буває нею задоволений. Вище всього цінує істину, красу, добро і користь. Завжди скористається можливістю заробити додаткові гроші, але якщо тільки це не зажадає від нього порушення розміреного укладу життя. Ніяка, навіть сама полум'яна любов не послужить йому на заваді на шляху до кар'єри.
Професійно Павло рідко досягає висот і великої майстерності в обраній спеціальності. Багато його починання закінчуються невдало. Він рідко може впливати на зовнішні обставини і, не володіючи сильною волею, часто стає пасивною іграшкою в руках більш сильних людей. Потенційним кандидатом в удачливі підприємці може бути лише Павло Олегович.
 
День Ангела 28 січня; 1 березня, 23 березня; 12 липня, 29 липня; 30 серпня; 23 вересня; 19 листопада; 20 грудня
 
Відомі люди з ім'ям Павло
 
Павло I (1754 - 1801) імператор Всеросійський з 1796 року великий магістр Мальтійського ордена, генерал-адмірал, син Петра III Федоровича і Катерини II Олексіївни)
 
Павло Нахімов (1802 - 1855) знаменитий російський адмірал
 
Павло Третьяков (1832 - 1898) російський підприємець, меценат, збирач творів російського образотворчого мистецтва, засновник Третьяковської галереї
 
Пол Грінгард (народ.1925) американський вчений, нейробіолог, лауреат Нобелівської премії з фізіології і медицини 2000 року «За відкриття механізму дії дофаміну та інших нейромедіаторів». Професор Рокфеллерівського університету. Відомий своїми роботами з молекулярної біології та клітинної функції нейронів
 
Пол Маккартні (народ.1942) британський музикант, співак, композитор, мультиінструменталіст і продюсер, один із засновників групи «The Beatles». У 2011 році визнаний одним з кращих бас-гітаристів усіх часів згідно з опитуванням, проведеним журналом «Rolling Stone». Дует Леннон-Маккартні став одним з найвпливовіших і найуспішніших авторських спілок в історії сучасної музики. Пол Маккартні неодноразово включений в Книгу рекордів Гіннесса, зокрема, як найуспішніший музикант і композитор новітньої історії.
 
Пауль Маар (народ.1937) популярний німецький дитячий письменник, драматург, перекладач і ілюстратор. На російську мову переведені його казкові повісті «Сім субот на тижні», «І в суботу Субастік повернувся» і «Нові веснянки для Субастіка». У 2011 році вийшла книга Маара «Пан Белло і чарівний еліксир».
 
Пабло Пікассо (1881 - 1973) іспанський художник, скульптор, графік, кераміст і дизайнер. Згідно з оцінкою Музею сучасного мистецтва (Нью-Йорк), Пікассо за своє життя створив близько 20 тисяч робіт. Експерти назвали Пікассо «найдорожчим» художником - в 2008 році обсяг тільки офіційних продажів його робіт склав 262 млн.дол. 4 травня 2010 картина Пікассо «Оголена, зелене листя і бюст», продана на аукціоні Крістіс за 106 482 000 доларів, стала найдорожчим твором мистецтва, будь-коли проданим у світі. За результатами опитування 1,4 млн читачів, проведеного газетою «The Times» у 2009 році, Пікассо був визнаний кращим художником серед жили за останні 100 років. Його полотна стоять на першому місці за «популярності» серед викрадачів.
 
З віком у вчинках Павла стає помітна меркантильність. Він починає простежувати свій інтерес. У моменти, коли Павло вирішує будь-які проблеми або визначається з вибором чого-небудь, він стає дуже неприємним у спілкуванні.
Павло любить, коли в його будинку гості. Набагато рідше ходить кудись сам. За столом поводиться спокійно і не зловживає алкоголем. Бувають моменти, коли його поведінка стає незрозумілою для оточуючих. У Павла прекрасно розвинені ораторські здібності. Він прекрасно може проявити себе, обравши професію працівника телебачення, вчителя або журналіста.

| Чоловічі П «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸