Головна » Статті » Передбачення майбутнього » Пророцтва Парацельса
2 738

Пророцтва Парацельса

Пророцтва Парацельса

Портрет Парацельса

Парацельс - відомий лікар, натураліст, хімік і астролог. Його справжнє ім'я - Філіп Теофаст Бомбаст фон Гогенгейм, але під ім'ям Парацельса він відомий більше. Парацельс як і Нострадамус жив і працював в епоху Відродження. За деякими відомостями, він багато подорожував по Сходу і навіть побував в Тибеті (перебування в Тибеті - тільки припущення, але в біографії Парацельса є період тривалістю в десять років, інформація про який відсутння).

 

Арабський світ у той час зберіг незрівнянно більше древніх наук, у тому числі астрологію, ніж Європа, тому можливо, що Парацельс подорожував по Сходу, щоб набратися досвіду. Проживав він здебільшого у Франції.
Одна з його найзнаменитіших робіт - книга «Оракули», в якій він дає передбачення до кінця XXII століття.


Пророцтва Парацельса:
1. У Франції впаде династія Валу а, до влади прийде династія Бурбонів. Остання буде повалена рівно через 200 років після захоплення нею влади.
Дійсно, король Генріх IV Наваррський прийшов на престол в 1589 р і він був першим з династії Валуа. У 1789 р царствующая династія лягла, чому провиною була Французька революція.
2. У прийдешньому переможуть республіканська і демократична форми правління у всіх державах Європи.
3. У Франції до влади прийде Наполеон.
4. Виникне держава по той бік океану. Це пророцтво говорить про освіту США.
5. Світ розділиться на три табори.
6. Піднесеться Китай.
7. Країни за сімома печатками підкорять захід. «Країною за сімома печатками» з легкої руки Марко Поло було прийнято називати Китай. Так його називає і Парацельс. Індію він не згадує.
8. У XIX столітті буде пришестя переможного німецького орла, який стане панувати в Європі. Очевидно, мова йде про Отто Бісмарка. Дійсно, в його фамільному гербі, як і в гербі Гогенцоллернів, був орел. Таким чином, Парацельс передбачив не тільки появу такої людини, як Бісмарк, але й те, яким виявиться герб майбутньої німецької династії.
9. Німеччина ніколи не буде вільною.
10. Через 400 років після смерті Парацельса настане період великого благоденства, розквіту і матеріального достатку у кожного. Після цього часу настане стадія страшної кризи з безліччю жебраків, зі звірством людей, з антропофаґами навіть на вулицях великих міст.
Парацельс помер в 1541 р Якщо додати до цієї дати 400 років, вийде 1941 по приводу благоденства Парацельс явно помилився. Зате в іншому він вгадав: країни Західної та Східної Європи, а також СРСР пізнали страшний час і нелюдські звірства.
11. Є один народ, який Геродот називає гіпербореями. Більшість істориків ототожнює гіперборкю з Київською Руссю. Не можна довіряти їх страшному занепаду, який триватиме багато століть. Гіпербореї пізнають і сильний занепад, і величезний розквіт. У них буде три падіння і три піднесення. Прапор хреста буде виситься на одній з гірських вершин цієї країни.
Пророцтво стосується України або Росії, але остання фраза не дуже зрозуміло. Можливо, в одному з гірських масивів України (швидше за все, Карпати) розпочнеться наступ нового століття. Можливо, мається на увазі, пришестя Спасителя в цьому гірському регіоні.

12. У тій самій країні гіпербореїв, про яку ніхто ніколи не думав як про країну, в якій може статися щось велике, над приниженими і знедоленими засяє великий хрест. Це повинно відбутися через 500 років після смерті Парацельса.
Передбачення зроблено на 2041 Тобто це пророцтво Парацельса повинне буде здійснитися в першій половині XXI століття.
13. Засяє божественне світло з гори країни гіпербореїв, і його побачать всі жителі землі.
Парацельс вважав Україну обраної країною, яка покликана нести світло іншим країнам і їхнім жителям.
14. На термін, рівний 50 рокам другого царства Сатурна, який настане через 500 років після смерті Парацельса, знову прийде золотий вік, але триватиме він усього лише 50 років. 500 років + 1541г. - Знову ж +2041 р Золотий вік, який принесе щастя всім живе, по Парацельсу, триватиме з 2041 по +2091 рр.

15. Через 500 років після смерті Парацельса над світом нависне страшна небезпека.
Після 2091 короткий Золотий Вік зміниться страшною новою загрозою.

| Передбачення майбутнього «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸