4 342 Рос.верс.

Інна

Інна

Ім'я Інна в перекладі з латинської мови означає «бурхливий потік», «плавати», «текти, протікати», «плаваюча».
Жінці з ім'ям Інна властиві такі якості, як легкість, простота, надійність, вона ніби випромінює світло. Вона - швидше сангвінік, але не вміє бути наполегливою, а навпаки, завжди весела і трішки легковажна. Інна позиціонує себе незалежною жінкою, у якої завжди присутня своя думка.

Розшифровка імені по буквах:
 
І - миролюбність, сприйнятливість і духовність
Н - творчі амбіції, гострий розум і увага до здоров'я
Н - творчі амбіції, гострий розум і увага до здоров'я
А - сила і воля
 
ЗОДІАК ІМЕНІ. Телець.
 
ПЛАНЕТА. Місяць.
 
КОЛІР ІМЕНІ. Лимонний; синій з відтінком фіолетового; матово-синій.
 
КАМІНЬ-ТАЛІСМАН. Опал.
 
РОСЛИНА. Лимон і квітка лимонного дерева.
 
ТВАРИНА. Собака дінго.
 
ОСНОВНІ РИСИ. Інтелектуальна.
 
ТИП. Місцевий житель.
 
ІМ'Я І ХАРАКТЕР. Інна дуже вперта, впевнена в собі. Якщо йде на поступки, то лише подолавши сильний внутрішній опір. Особливо важкі характери у Ін по батькові Дмитрівна, Борисівна, Володимирівна, Миколаївна і В'ячеславівна. Легко ранима ... Іннуля з дитинства відрізняється важким характером. Своєю впертістю може довести до сліз і себе, і матір.
 
ДОЛЯ. Доля Інни тісно пов'язана з її характером.
 
ПСИХІКА. За темпераментом Інна швидше сангвінік, але не гучний і напористий, а веселий і навіть легковажний. Аж ніяк не завжди життя до неї прихильне, але Інна не копить образи. І це допомагає їй долати труднощі. Жваво реагує на все, що відбувається, вміє пристосовуватися до обставин і не схильна до меланхолії і депресії. Вона просто нетерпляча, недарма адже Інна - це «бурхливий потік». Потребує доброзичливості та уважного ставлення. Внутрішня цілісність, незалученість у зовнішнє і заглибленість у себе характеризують Інну як закриту книгу.
 
ІНТЕЛЕКТ, ІНТУЇЦІЯ. Інна володіє жвавим розумом. Вражає оточуючих сміливими спостереженнями, оригінальними висловлюваннями.
 
МОРАЛЬНІСТЬ. Інна не прощає навіть маленькі слабкості своїм друзям. А зло, заподіяне їй, не забуває ніколи, хоча сама і не мстива. Де б Інна ні жила, в ній є щось від аромату Санкт-Петербурга.
 
ЗДОРОВ'Я. Мучиться від свого характеру, від своєї внутрішньої дисгармонії. Від цього і всі її хвороби.
 
СЕКСУАЛЬНІСТЬ. Від свого обранця Інна чекає абсолютної чесності та відкритості. Вона ревнива, але в її відданості й вірності сумнівів ніколи не виникає. Інна - сексуальна, чутлива, ніжна і ласкава в спілкуванні з чоловіками. Глибоко і сильно переживає любовну хтивість. Любить довгі любовні ласки, поцілунки, що викликають сексуальне збудження. Її сильно збуджують не тільки руки чоловіка, але й жаркі любовні слова. Вона може стати неперевершеною коханкою. Взаєморозуміння можливе з Олександром, Володимиром, Олексієм, Левом, Євдокимов, Леонідом, Костянтином, Яковом та Феліксом.
 
ШЛЮБ. Шлюб з Інною для будь-якого чоловіка складається непросто. Вона постійно розраховує на увагу чоловіка і чекає від нього похвал. Як правило, в любові вона щаслива, але її розчаровують діти. Вони виростають зовсім не такими, якими їй хотілося б їх бачити. Трапляються з ними конфлікти. Вона непохитна, бажає у всьому домінувати. Її шлюб нерідко буває недовгим. Розійшовшись з чоловіком, вона більше не виходить заміж. Повезти в шлюбі їй може з Олександром, Володимиром, Костянтином, Петром. Менш вдалий шлюб з Вадимом, Василем, Іваном, Миколою і Романом.
 
ЗАХОПЛЕННЯ. Інна марнотратна на ефектні благі справи. Дітей любить і до їхнього виховання ставиться дуже відповідально. Намагається влаштувати їх в спорт-секції, музшколи. З дитинства вміє добре готувати. Їй подобається експериментувати з всілякими рецептами.
 
ПОЛЕ ДІЯЛЬНОСТІ. Інна може стати непоганим журналістом, перукарем, інженером, фоторепортером, директором магазину.
 
БІЗНЕС. Інна намагається вибрати собі заняття до душі. Може захопитися цікавою роботою, але може і порівняно безболісно змінювати рід діяльності. Найчастіше цілком самостійна. У керівництві не потребує і не прагне нав'язати кому б то не було свої погляди, манеру поведінки. Здатна на несподівані вчинки. Наприклад, може по необхідності поступитися приємній їй людині, але зробить вона це всупереч своїм принципам.
 
День Ангела 2 лютого, 3 липня.
 
Відомі люди з ім'ям Інна
 
Інна Волкова (російська співачка і автор пісень, одна з учасниць групи «Колібрі»)
 
Інна Желанна (російська співачка, засновниця групи «Farlanders» (1994-2004))
 
Інна Рискаль (видатна радянська волейболістка, 2-разова олімпійська чемпіонка (1968, 1972), двічі срібний призер Олімпіад (1964, 1976), за кількістю завойованих медалей на олімпійських волейбольних турнірах не має рівних у світі; Заслужений майстер спорту СРСР (1968). Вона стала першою з Союзу, яка була удостоєна честі бути визнаною волейболісткою. Її прізвище з'явилося в Залі волейбольної слави, що знаходиться в Холіоке (штат Массачусетс), який прийнято вважати місцем народження волейболу
 
Інна Гомес дівоче прізвище - Чуркіна, російська актриса і фотомодель, входить до двадцятки найвідоміших російських моделей
 
Інна Цимбалюк фотомодель, телеведуча, актриса; придбала популярність, вигравши конкурс «Міс Україна-Всесвіт-2006»
 
Інна Друзь гравець телевізійного ігрового шоу «Що? Де? Коли? »
 
Інна Осипенко-Радомська українська спортсменка, яка виступає у веслуванні на байдарках, заслужений майстер спорту України
 
 
Інна вміє пристосовуватися до мінливих обставин. Вона не схильна таїти образи, і це, як правило, допомагає їй уникнути зайвих труднощів і проблем. Інна часто буває принциповою і навіть впертою, вона завжди прагне бути пунктуальною і обов'язково зробить те, що обіцяє або намітила. Вона ніколи не проводить час даремно, так як не бажає пропустити нічого важливого і цікавого у своєму житті.

| Жіночі І «Сайт про Сонник, Гороскоп, Хіромантію та Значення іменн»
Коментарі

⤹ Залишити свій коментар ⤸